Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham ny landslagskaptein

David Beckham kan bli lagkaptein for England i VM-kvalifiseringskamp mot Tyskland. Kaptein Tony Adams og visekaptein Sol Campbell er begge skadd og mest sannsynlig uaktuelle til den viktige kampen mot erkefienden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kaptein Tony Adams sliter med en ryggskade og sto over Arsenals Champions League-kamp mot Shaktar Donetsk. Sol Campbell skadet skulderen i ligacupkampen mot Brentford og er ute i inntil fire uker. Nå har David Beckham seilt opp som favoritt til å bære kapteinsbindet.

- Jeg kunne definitivt tenke meg å se David som kaptein for England. Han må gjennom en prosess, men jeg tror han har kvaliteter som leder, har landslagssjef Kevin Keegan uttalt tidligere,

Andre kandidater er David Seaman, Gareth Southgate og Martin Keown, Hvis Keegan bestemmer seg for å satse på Beckham som kaptein allerede mot England vil det garantert overraske fotballgale engelskmenn. Utenfor banen er Beckham kjent for å være taus og beskjeden.

- Han er ikke typen som sier så mye. Han står for en annen type lederskap, men det er sånn den neste generasjon spillere er, sier Keegan.

ENGLANDS KAPTEIN? Det er gode sjanser for at David Beckham bærer kapteinbåndet mot Tyskland.