- Beckham og Owen klare

Sven-Göran Eriksson tror både Michael Owen og David Beckham blir klare til EM-kvalkampen mot Tyrkia lørdag.

Svensken, som er engelsk landslagssjef, har utsatt uttaket av troppen i påvente av at Michael Owen får behandling av Liverpools eget medisinske apparat.

Beckham haltet av banen med en liten skade i leggen under Real Madrids 2-1 seier over Espanyol, men den engelske lagkapteinen sier at han helt sikker blir klar til EM-kampen.

Særlig er det engelske laget avhengig av å ha med Michael Owen, for det er hans mange scoringer som har holdt England inne i kvalifiseringen. Dersom Owen ikke blir klar, må trolig Eriksson satse på duoen Wayne Rooney og Emile Heskey. De har ikke spilt sammen tidligere.

- I Liverpool blir det sagt at sjansene for at Owen blir klar er 50-50. Vi ser på det som en positiv melding, sier en talsmann for det engelske fotballforbundet (FA).

Også Tyrkia har problemer med skader. Stjernespilleren Hakan Sukur sliter med vondt i kneet, og tyrkerne håper at han skal bli klar til møtet med England, som er helt avgjørende for hvilket lag som går direkte til EM-sluttspillet og hvilket lag som må gjennom omspill mot en annen gruppetoer.

Det er også klart at den danske dommeren Kim Milton Nielsen ikke kan dømme kampen. Han har pådratt seg en skade og meldt forfall. Foreløpig har ikke Det europeiske fotballforbundet (UEFA) utpekt noen erstatter for dansken.

(NTB-AFP)

NØKKELSPILLERE:</B> Til England-fansens store gleder ser det lyst ut for at Michael Owen og David Beckham før Tyrkia-oppgjøret.