Beckham og Scholes er skadd

Manchester United-stjernen David Beckham ble skadd i storkampen mot Arsenal. Midtbanekollega Paul Scholes sliter også med skadetrøbbel. United-duoen blir trolig spilleklar til landskampen mot Tyskland på lørdag.

Beckham pådro seg en kneskade da Manchester United tapte 0-1 for Arsenal på Highbury i går. Skaden skremte trolig landslagssjef Kevin Keegan, som har utnevnt Beckham til visekaptein i Sol Campbells skadefravær. Manchester United-manager Alex Ferguson beroligger Keegan.

- David Beckham fikk et spark høyt oppe på kneet. Vi fikk iset det ned, men jeg tror han blir bra. Det var bare et spark, sier sir Alex til Sky Sports.

Paul Scholes har slitt med en fotskade den siste uka, men også Scholes blir trolig klar til VM-kvalifiseringskampen mot Tyskland.

- Paul Scholes var tvilsom før kampen på grunn av en skade i foten. Vi brukte ham mot PSV Eindhoven på tirsdag, det burde vi kanskje ikke ha gjort. Skaden er ikke noe stort problem. Det ville den ha vært hvis han fikk en smell, men det gjorde han heldigvis ikke, sier United-sjefen.

Arsenals landslagssforsvarer Martin Keown ble også skadd i gårsdagen storkamp. Keown haltet ut av Highbury etter kampen, men ifølge Arsenals støtteapparat er skaden lite alvorlig og kampen mot Tyskland er utenfor fare.

(Dagbladet.no)