Beckham ønsker seg mange nye England-år

32-åringen hylles.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Han ble vraket etter et slett VM. I går viste David Beckham at det fortsatt er liv i høyreslegga, ikke bare i modellskrotten sponsorene er så glade i.

Etter to målgivende mot Estland forteller Real Madrid-stjernen at han langt fra føler seg ferdig på England.

- Jeg tror jeg kan spille i mange år til. Jeg har allrede sagt at Galaxy kommer til å gjøre alt for at jeg skal få lov til å spille for landet mitt, sier Becks til britiske aviser i dag.

LA Galaxy er klubben han går gratis til i sommer, amerikanerne betaler 32-åringen 1,6 milliarder for en femårskontrakt.

Skal være med til EM

Beckham tallfester ikke hvor mange år til han ønsker på landslaget, men er soleklar når det gjelder EM-sluttspillet neste sommer.

- Jeg kommer helt sikkert til å være der, sier Becks som straks ble dumpet da landslagssjef Steve McClaren overtok for Sven-Göran Eriksson i fjor høst.

Med Beckham tilbake er også England blitt et vinnerlag igjen.

TILBAKE MED ET BRAK: David Beckham har spilt seg inn i de engelske hjerter. Her feirer han Joe Coles mål, det eneste han ikke sto bak. Foto: Scanpix/Reuters
TILBAKE MED ET BRAK: David Beckham har spilt seg inn i de engelske hjerter. Her feirer han Joe Coles mål, det eneste han ikke sto bak. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg bare elsker å spille fotball. Jeg var ikke nervøs, bare oppspent over å være tilbake. Jeg har kost meg skikkelig de siste par ukene, vi har spilt to kamper uten tap. Det har gått bra. Forestillingen mot Brasil var viktig, den ga oss et løft, sier Beckham.

Tre av fire mål

Beckham la opp til Englands mål også mot brasilianerne, og McClaren virker klar for å la den høyrebeinte midtbanespilleren bli en nøkkelspiller framover.

Akkurat som han var i 94 landskamper fra 1996 og fram til i fjor.

- Han har lagt opp til tre av de fire målene vi har scoret, og det er derfor han er på laget. Vi ønsket oss fotballspilleren David Beckham, og en er en veldig, veldig god spiller, sier landslagssjefen.

Også Frank Lampard ber innstendig om at Beckhams USA-eventyr ikke skal påvirket sjansene til spill med tre løver på brystet.

- Jeg tror Becks har mye å bidra med for England neste sesong. Når han spiller som i øyeblikket, betyr det ingenting hvor han spiller i verden, sier Chelsea-stjernen.

NIKKET INN BECKS-INNLEGG: Peter Crouch fikk glede av Beckham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer