Beckham ønsker seg Svennis til Real

Opplagt valg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går offentliggjorde Real Madrid-president Fernando Martin lista over kandidater til trenerjobben i klubben.

Sju mann ble navngitt, og Real-stjerne David Beckham er ikke i tvil om hvem han helst vil ha til Bernabeu: England-trener Sven-Göran Eriksson.

- Sven er en av de beste managerene som finnes, og hans navn var nødt til å komme opp. Jeg tror han kan bli bra her, sier Beckham til The Guardian.

At svensken liker Beckham er ingen hemmelighet, 30-åringen er tross alt kapteinen hans på det engelske landslaget. Fram til Svennis gir seg etter VM.

- Sven er en opplagt kandidat fordi han står uten jobb. Han er ledig, så vi får se. Jeg vet ikke hvem det blir, jeg tar ikke avgjørelsen. Men jeg synes han er en erfaren trener som kan takle det, sier Becks.

Beckham mener fem år som England-sjef gjør Eriksson godt rustet til å håndtere presset i Mardid.

- En av hans største kvaliteter er måten han behandler spillerne på, og hva han får ut av dem. Han gir spillerne mye respekt, sier England-kapteinen.

Reals liste førte til at Chelsea i går gikk ut og avviste at Jose Mourinho kan være på vei bort. Det samme skjedde hos Arsenal, også Arsene Wenger var blant de sju navnene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer