Beckham over stokker og stein

Testet million-suv. Se video!

(Dagbladet.no): At fotballspillere er glad i ekslusive biler er ingen hemmelighet. Derfor lot de seg kjapt lokke, Real Madrid-stjernene som fikk teste sponsorbilen Audi i går.

David Beckham satte seg pent i passasjersetet i Audis nye luksus-suv Q7. Det er godt mulig han tok et ekstra tak i dørhåndtaket da terrengvogna ble sendt over stokker og opp bratte skråninger.

Zinedine Zidane er mer forsiktig, han tok en plass i baksetet. Spania-stjernen Raul valgte derimot å sette seg i førersetet da det var hans tur.

Audi sponser Real, og alle spillerne i klubben får et gratis eksemplar av vogna med en prislapp fra 850 000 kroner i Norge. Skal du ha mer enn øko-utgaven kryper prisen fort over millionen.

Også gamle United-spillere har kjørt den nye Audien. Manchester Uniteds hjemmeside forteller at 90-tallsheltene Peter Schmeichel og Denis Irwin prøvekjørte terrengbilen i fem dager i Skandinavia.

United-veteranene startet i Finland, kjørte tvers over Sverige før de avsluttet turen i Tromsø. De fikk følge av United-ansatte og andre kjendiser i Storbritania.

- Vi så mange forbløffende steder med vakkert landskap. Jeg nøt spesielt besøket i Sverige, sier Uniteds-pressetalskvinne Diana Law.

I GODT HUMØR: David Beckham, Ronaldo, og resten av gutta i Real Madrid koste seg hos sponsoren i går. Som takk for tida fikk de med seg en splitter ny Audi Q7 hjem. Foto: Scanpix/ Reuters
I GODT HUMØR: David Beckham, Ronaldo, og resten av gutta i Real Madrid koste seg hos sponsoren i går. Som takk for tida fikk de med seg en splitter ny Audi Q7 hjem. Foto: Scanpix/ Reuters Vis mer
MER FORSIKTIG: David Beckham nøyde seg med passasjersetet på testturen.
TOK STYRING: Ronaldo koste seg bak rattet i sin nye bil.