Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham overrasket med rørerende gest: - Jeg kunne ikke tro det

Varmet ambulansekvinne og pasient.

VARM: David Beckham viste frem sin varme side da en pasient og ambulansearbeider frøs på gata. Her stiller Beckham gladelig opp på et bilde sammen med sistnevnte. Foto: Twitter.com/Ldn_Ambulance
VARM: David Beckham viste frem sin varme side da en pasient og ambulansearbeider frøs på gata. Her stiller Beckham gladelig opp på et bilde sammen med sistnevnte. Foto: Twitter.com/Ldn_Ambulance Vis mer

(Dagbladet): David Beckham er en av tidenes mest kjente idrettsutøvere. Men selv om stjernestatusen til den forhenværende fotballstjerna er enorm, har ikke 40-åringen mange stjernenykker.

Engelskmannens gode hjerte kom nok en gang til syne da en eldre pasient og en ambulansearbeider ventet på å bli hentet av ambulanse nær Endsleigh Street i London.

Det var kaldt og surt. Vinden blåste, og pasienten frøs bare og mer og mer.

Så dukket plutselig Beckham opp. Den tidligere Real Madrid- og Manchester United-spilleren. Mannen med silkefoten og 115 landskamper for England.

- Jeg ventet med pasienten min på at det skulle komme en ambulanse som kunne kjøre ham til sykehuset. Selv om jeg forsøkte å holde ham varm, var det veldig kaldt, forteller ambulansearbeider Catherine Maynard ifølge The Telegraph.

- Plutselig så jeg opp og så noen som lignet David Beckham gå forbi oss. Han sa hei og gikk inn i bilen sin. Jeg sa til mannen jeg behandlet at jeg tror det var David Beckham, fortsetter hun.

- Jeg ble så glad Hun så ikke syner. Ti minutter senere var Beckham tilbake. Da hadde 40-åringen med seg kaffe og te til så vel Maynard som hennes pasient.


Den overraskende gesten varmet - i dobbel forstand.

- Vi syntes begge det var morsomt og smigrende. Det var forferdelig å sykle rundt i kulden i dag, og jeg kunne ikke tro det da han kom tilbake med varm drikke. Jeg ble så glad, forteller Maynard.

Beckham smilte også og stilte gladelig opp på et bilde sammen med Maynard. Senere ble bildet lagt ut på Twitter med hashtaggen #buyitlikebeckham.

Nå er det altså ikke lenger «bend it like Beckham» som gjelder.

VARM: «Buy it like Beckham» er det nye slagordet etter 40-åringens varme gest. Foto:  Imaginechina / Splash News
VARM: «Buy it like Beckham» er det nye slagordet etter 40-åringens varme gest. Foto: Imaginechina / Splash News Vis mer