Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham på vei tilbake til Milan

- Avtalen er nesten klar, sier han.

- MEN HVOR HAR DET BLITT AV KAKÁ? David Beckham planlegger en ny låneperiode i AC Milan over nyttår. Han sier at avtalen er så godt som i boks. Beckham vil spille i Europa for å overbevise Fabio Capello om at han er god nok for VM. Foto: Alessandro Garofalo, Reuters/Scanpix
- MEN HVOR HAR DET BLITT AV KAKÁ? David Beckham planlegger en ny låneperiode i AC Milan over nyttår. Han sier at avtalen er så godt som i boks. Beckham vil spille i Europa for å overbevise Fabio Capello om at han er god nok for VM. Foto: Alessandro Garofalo, Reuters/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): David Beckham drømmer om å avslutte landslagskarrieren med VM i Sør-Afrika til sommeren.

Men for å komme med i Fabio Capellos engelske mannskap, trenger han et vikariat i Europa mens den amerikanske ligaen tar vinterpause.

Alt tyder på at det blir Milan denne sesongen som sist, forteller Beckham i Mail on Sunday.

Førstevalget
- Det er andre muligheter også, men Milan er førstevalget mitt. Avtalen er nær ved å bli klar, sier Beckham.

Beckham var på lån på San Siro fra januar i år, og håper å reise tilbake over nyttår igjen.

- Jeg hadde en fantastisk tid der. De er en flott klubb, skryter han.

Mail on Sunday skriver at det er en kjent sak at Tottenham-manager Harry Redknapp ønsker å hente Beckham hjem til fødebyen London.

Vil ikke til Spurs
Men etter å ha spilt for Manchester United fra han var 16 til han forlot England som 28-åring, tror ikke Beckham på spill for noen annen klubb i England.

Selv ikke for Tottenham, der Beckham spilte på aldersbestemte lag fra han var 12 til 16 år gammel.

- Jeg har sagt helt siden jeg forlot United at å spille for en annen engelsk klubb ville være veldig vanskelig, sier han.

I kveld tar Capello ut troppen til de to siste kampene i VM-kvaliken, der England allerede er klare som gruppevinner. Beckham er så gira på å komme med at han fredag spilte kamp for LA Galaxy på tross av en trøblete ankel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling