Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham pepet ut i Dallas - igjen

Foran England-spion.

(Dagbladet.no): For snart åtte måneder siden ventet Dallas-fansen spent på Major League Soccers nye trekkplaster. Men de fikk aldri se David Beckham i aksjon, LA Galaxys nyinnkjøpte superstjerne satt på benken med en skadd ankel.

Sånt glemmes ikke.

Derfor ble den engelske 32-åringen pepet ut i treningskampen mot FC Dallas natt til i går, selv om han spilte 90 minutter foran 20 500 tilskuere.

- Det var en fin kamp, på en bra bane. Hyggelige fans? Vel, flesteparten var det. Jeg fikk litt tyn fra noen av supporterne, men det er normalt, sier Beckham ifølge The Times.

Engelsk-brasiliansk krangel

Heller ikke hele 0-0-kampen var bare hyggelig for Beckham. Han havnet i en krangel med både linjemannen og Dallas\' brasilanske spiller André Rocha like før slutt.

Dallas-keeper Daria Sala har en følelse av at Beckham og Rocha ikke ble særlig klokere av kjeklingen.

- Rocha snakker ikke engelsk og Beckham snakker ikke portugisisk. Så jeg vet ikke, sier Sala.

HØR HER: David Beckham likte dårlig taklingene han fikk av Rocha. Foto: Scanpix
HØR HER: David Beckham likte dårlig taklingene han fikk av Rocha. Foto: Scanpix Vis mer

En som Beckham måtte gjøre seg forstått hos er Franco Baldini. Han er England-sjef Fabio Capellos høyre hånd og hadde tatt turen for å se mannen med 99 landskamper.

Beckham ble vrakte i februar på grunn av manglende kamptrening. Nå har han og LA Galaxy spilt seks matcher som oppladning til MLS-sesongen.

- Folk tror det var ekstra press på meg, men det er alltid press på meg. Han kom for å se om jeg er i kampslag og i form. Det var bare naturlig at det ville skje, sier Becks.

Mister ikke foten

Det er ikke bare jakten på den 100. landskampen som driver Beckham.

- Jeg vet ikke hvor lenge jeg kan spille for England, det er opp til andre å bestemme. Jeg spiller kanskje på den andre siden av jorda, men ingenting kan ta vekk lidenskapen min. Jeg måtte bare gå ut og prestere, slå de innleggene jeg kan, jobbe hardt og vise at jeg er i slag. Det er alt jeg kan gjøre, sier Becks.

At han fyller 33 år i mai og spiller i USA ser han ikke som noe minus.

- Det er ikke sånn at jeg bytter stil bare fordi folk sier at fotballen her er annerledes. Jeg kommer alltid til å spille på samme måten. Gi meg fem meter og jeg legger ballen der noen vil ha den.

MISNØYE I FJOR: Slik ble Beckham mottatt i Dallas i fjor, etter at det ble kjent at briten tjener 1,6 milliarder på overgangen fra Real Madrid.
DRATT VEKK: Beckham fikk hjelp av Galaxy-kompisene. Litt før hadde han pådratt seg gult kort for klaging på assistentdommeren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media