Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham roser Gravesens debut

Ingen rivalisering.

David Beckham roste Real Madrid-debutant Thomas Gravesen etter danskens innbytterdebut i 3-1-seieren over Zaragoza i går kveld.

Midtbaneterrieren fikk 25 minutter for Real etter overgangen fra Everton. David Beckham likte det han så av sin nye lagkompis.

- Det var en glimrende debut, og han er en meget sterk spiller som også er god med føttene. Det viste han tydelig i denne kampen, sier Beckham.

Beckham har hele tiden spilt på den sentrale midtbanen i sin tid hos Real Madrid. Da Gravesen ble byttet inn for Luis Figo, måtte Beckham ut på høyre midtbane. Likevel betrakter han ikke Gravesen som en rival.

- Det er en masse skriverier om det i avisene, men det er kun fordi vi begge er midtbanespillere. Jeg er glad for at Gravesen er kommet til klubben, og det er klubbens fans også, sa den engelske verdensstjernen.

Gravesen selv var i hundre etter Real-debuten.

- Jeg er glad og stolt, sa dansken.

- Det var en meget stor dag for meg, og jeg fikk fantastisk støtte av fansen. Det trengte jeg også, sa Thomas Gravesen til de danske journalistene som hadde tatt turen til Madrid.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media