Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham savner United

Antyder at forholdet til Sir Alex er reparert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham forlot Manchester United i 2003 etter å ha falt i unåde hos manager Sir Alex Ferguson. Det en gang så gode forholdet mellom de to hadde skrantet en stund, men kjølnet dramatisk etter at United-bossen sparket en fotballsko like over øyet på Beckham.

Noen måneder senere skrev Beckham under for Real Madrid.

Nå antyder imidlertid den tidligere Old Trafford-yndlingen at han kunne tenke seg en retur til Manchester. Samtidig betegner han sko-epiosoden som et tilbakelagt kapittel.

- Det var bare et uhell. Jeg har kjent Ferguson siden jeg var 12 år gammel, og vi har hatt ett eller to problemer siden da. Kanskje han ikke ønsket at jeg skulle reise. Jeg tror ikke han har noe ønske om at jeg ikke skal ha suksess. Jeg håper hellet mitt snur, sier Beckham til The Sun.

Ikke sosiale nok

31-årigen sliter med manglende tillit både fra Real-trener Fabio Capello og England-sjef Steve McLaren, og har ikke lagt skjul på at han tar benkeslitingen svært tungt.

- Hver dag er jeg trist og veldig frustrert som fotballspiller, fordi jeg ikke spiller for landet mitt eller klubben min, sa Beckham forrige uke.

Samtidig synes han det er trist at spillerne i Real Madrid sjelden eller aldri tilbringer tid sammen på fritida.

LYKKELIGE DAGER: David Beckham hadde enorm suksess i Manchester United. Nå avslører den frustrerte Real Madrid-stjernen at han savner tiden fra Manchester. Her feirer han en scoring sammen med Ole Gunnar Solskjær. Foto: REUTERS
LYKKELIGE DAGER: David Beckham hadde enorm suksess i Manchester United. Nå avslører den frustrerte Real Madrid-stjernen at han savner tiden fra Manchester. Her feirer han en scoring sammen med Ole Gunnar Solskjær. Foto: REUTERS Vis mer

- Jeg har venner - Ronaldo, Roberto Carlos, Michel Salgado - men vi går ikke ut sammen så mye som jeg kunne ønske. Jeg var 15 år i Manchester, og hver eneste dag, hver eneste kamp sto vi sammen, enten vi vant eller tapte.

- Hver 15. dag gikk alle spillerne sammen ut på middag, og også Ferguson og de andre trenerne kom. I løpet av de tre årene jeg har vært i Real har vi gjort det tre eller fire ganger.

Beckham har vegret seg mot å skrive under på en ny kontrakt med Real Madrid, og kan gå gratis til en annen klubb neste sommer.

United-fansen hadde neppe hatt noe imot å se sin gamle helt returnere til Old Trafford.

<B>FIKK KUTT:</B> David Beckham ble illsint da Ferguson sparket Ole Gunnar Solskjærs sko like over øyet hans etter et tap mot Arsenal. Noen måneder senere var han i Real Madrid.