Beckham scoret i returen

Real revansje.

Fabio Capello måtte motvillig slippe David Beckham tilbake i varmen. Etter en måned på sidelinjen slo engelskmannen til med lurt frispark.

Capello har nektet å bruke Beckham etter at den tidligere engelske landslagsstjernen skrev under for LA Galaxy. Beckham hadde ikke spilt for Reals førstelag siden 7. januar (0-2-tap mot Deportivo).


Fredag krøp Capello til korset. Italieneren tok Beckham tilbake i varmen og lot den tidligere Manchester United-stjernen starte dagens bortekamp mot nedrykkstruede Real Sociedad.

Det ga full betaling for det kriserammede hovedstadslaget som hadde tapt fire av sine seks siste ligakamper.

Med høyrefoten skjøt Beckham ballen forbi muren og Sociedad-keeper Claudio Bravo da han utlignet til 1-1 etter 37 minutters spill. Målet var superikonets tredje mål i La Liga denne sesongen.


Rett etter pause ordnet Ruud van Nistelrooy tre poeng til Real Madrid med en heading. Med 2-1-seier borte mot Real Sociedad fikk Capello og co. litt arbeidsro.

Mikel Aranburu hadde headet San Sebastian-vertene i føringen, men baskerne trøbler videre. Laget har spilt i spansk toppserie siden 1967, men denne sesongen kan bli den siste på en stund.

(NTB)

HERLIG REVANSJE: David Beckham har vært ute av Real Madrid-laget de siste ukene, i går fikk han sjansen igjen. Den tok han vare på. Med et klassisk frispark var han med på å sikre Real-seier.
HERLIG REVANSJE: David Beckham har vært ute av Real Madrid-laget de siste ukene, i går fikk han sjansen igjen. Den tok han vare på. Med et klassisk frispark var han med på å sikre Real-seier. Vis mer
Beckham scoret i returen