Beckham serverte seieren

LONDON (Dagbladet): Sturm Graz- Manchester United 0-3. Trioen Keane, Yorke og Cole ordnet en komfortabel United-seier i går kveld. Hjernen bak samtlige Uniteds mål: David Beckham som viste muskler på Arnold Schwarzen-egger stadion i Østerrike.

- Sturm Graz gikk ut med et forsvar som ikke tok oppgavene seriøst før pause, sier manager Alex Ferguson etter at United gikk opp på plassen bak Marseille i gruppe D. Neste onsdag braker favorittene i gruppa sammen på Old Trafford. Ferguson ser sånn på det oppgjøret:

- Vi må holde konsentrasjonen oppe i to ganger 45 mot franskmennene. Etter hvilen i dag lot vi Sturm få for mye kontroll.

United-målene :

  • 1-0 etter snaue seksten minutter:

David Beckham, som sto over kampen mot Egil Olsens Wimbledon lørdag, var tilbake på høyrekanten. Det er den store forskjellen på et godt og et middels United-lag. Sammen med den irske galeislaven Roy Keane. Keane dundret en retur fra et Beckham-frispark via tverrligger (midt over hodet på keeper riktignok) og til 1-0 for United.

  • 2-0 etter 30 minutter og 42 sekunder:

Corner fra Beckham. Dwight Yorke hoppet høyest innafor 5-meteren, headet rett på keeper Kazimierz Sidorczuk fra Polen. Han hadde grønske på de for korte hanskene.

3-0 etter 33 minutter:

Yorke i siget så at Cole stakk, og slo en ypperlig ytterskrupasning til målkompis Andy. Han dro seg forbi en forsvarer og la et kort skudd i nærmeste hjørnet.

Kampen var kjørt, ødelagt, ferdig. The End. For Stur Graz på eget gras.

Etter pause hadde riktignok Sturm Graz flere sjanser fordi United-gutta, med Berg hele kampen og Ole Gunnar Solskjær (piggere enn sist) innpå, virket det som om de forberedte seg på en guidet tur i Alpene.