Beckham skal utnyttes for alt han er verd

MLS endrer kampoppsettet.

(Dagbladet.no): David Beckham ble hudflettet av Real Madrid-manager Fabio Capello etter søndagens flaue tap mot Levante - uten at han var i troppen en gang.

Men i USA vet de å verdsette sin nye superstjerne.

Nå har ledelsen i den amerikanske fotballigaen besluttet å endre på kampprogrammet, slik at Beckham får vist seg fram så mye som mulig, på tv og rundt om i det fotball-nyfrelste landet.

- Vi har gjort noen tilpasninger for å maksimere nytten av at Beckham kommer til Los Angeles Galaxy, sier markedssjef i MLS, Dan Courtemanche, ifølge ESPN.

- Det skulle ikke store omveltninger til for å sørge for at alle lag får møte Galaxy på sin hjemmebane etter Beckhams ankomst, forteller han.

David Beckham skal etter planen debutere mot MLS-nykomlingen Toronto FC 5.august, og etter dette er det lagt til rette for at 16 av Galaxys 17 siste kamper skal kunne vises på TV i hele USA.

Aldri tidligere har det blitt vist like mye «soccer» på amerikansk tv som det som er planlagt for kommende sesong, og slik det ser ut er det bare Dallas som ikke får gleden av et Beckham-besøk i løpet av sommeren og høsten.

PÅ SIN HVITE HEST: David Beckham kommer snart for å redde amerikansk «soccer» fra anomymiteten. Foto: EPA
PÅ SIN HVITE HEST: David Beckham kommer snart for å redde amerikansk «soccer» fra anomymiteten. Foto: EPA Vis mer
Beckham skal utnyttes for alt han er verd
AMERICAN WAY: Markedsapparatet er godt i gang med å utnytte David Beckhams stjernestatus.
ALLEREDE PÅ UTSTILLING: David Beckham og kona Victoria kan allerede ses i voks i New York. Madame Tussauds amerikanske gren har importert de to fra London i forbindelse med parets forestående innvandring.