Beckham skjelte ut Real-presidenten

- Du har behandlet meg respektløst.

(Dagbladet.no): Gjennom hele sin fotballkarriere har David Beckham vært profesjonell til fingerspissene. Men etter at femårskontrakten med LA Galaxy ble kjent, har skittkastingen mot den tidligere engelske landslagskapteinen gått langt - og langt over Beckhams tålegrense.

Aller krassest har Real-president Ramon Calderon vært.

Først uttalte han at Beckham og hans rådgivere «har lekt med oss», før han beskyldte Beckham for å ha kjøpt et hus i Los Angeles lenge før Real var blitt informert om beslutningen hans.

Calderon hadde imidlertid enda mer på hjertet.

Tabbet seg ut

Under et foredrag for noen studenter på universitet i Madrid kom han med nye, harde utfall mot Beckham. Uheldigvis for Calderon ble hans fornærmelser om at «ingen andre klubber i Europa ville ha ham» og «Beckham er bare en middelmådig Hollywood-skuespiller» tatt opp på bånd.

Senere ble det også kringkastet på riksdekkende radio.

Calderon bedrev naturligvis litt brannsluking etter brøleren, og ba om unnskyldning «1000 ganger».

GRINER PÅ NESA: David Beckham har unnlatt å slå tilbake mot de krasse angrepene fra Ramon Calderon i offentlighet, men tok et nådeløst oppgjør foran alle lagkameratene på en Real-trening. Foto: AP
GRINER PÅ NESA: David Beckham har unnlatt å slå tilbake mot de krasse angrepene fra Ramon Calderon i offentlighet, men tok et nådeløst oppgjør foran alle lagkameratene på en Real-trening. Foto: AP Vis mer

Nådeløst oppgjør

Beckham har så langt bitt seg i tungen, og ikke falt for fristelsen å slå tilbake. Men nyhetsbyrået PA melder at Beckham skal ha tatt et kraftig oppgjør med Calderon foran alle medspillerne på trening.

- Du fortalte fansen at jeg allerede hadde et hus i Los Angeles. Det er ikke sant. Det er en løgn. Du har behandlet meg respektløst, snerret Beckham.

Før han nådeløst avsluttet tiraden:

- Lagkameratene mine vil alltid ha min respekt, men aldri du.

Også trener Fabio Capello har vært misfornøyd med Beckham, og uttalte først at Beckham aldri ville få spille få Real igjen. Menpå en pressekonferanse denne uka hadde han skiftet standpunkt.

- Han er meget profesjonell, og viser alltid entusiasme på trening. Standpunkter kan endre seg, men det vil avhenge både av spilleren og treneren, sa Real-treneren.

• Din mening: Har Real-presidenten gått over streken?