Beckham skuffet fansen

Vrede i Dallas.

(Dagbladet.no): David Beckham ble igjen i Los Angeles da LA Galaxy slo FC Dallas 6-5 i superligacupen i Texas i natt.

Mer enn 20 000 hadde kjøpt billett i Dallas, for opptil 1200 kroner, og mange hadde reist langt for å se Becks.

Misnøyen kom klart fram i de mange plakatene rundt på stadion, med antydninger om at Beckham ikke er verd pengene. Tidligere er det blitt anslått at 32-åringen innkasserer 1,6 millarder kroner for fem år i USA.

Supporter David Flores hadde kjørt fem timer fra San Antonio for å se fotballikonet. Han mener Becks\' burde tatt turen på tross av sin skadde venstreankel.

- David Beckham er ikke her bare for å spille fotball. Han er her for å selge ligaen. Han burde kommet med laget og vinket til publikum. Da ville alle forstått.

Galaxy-trener Frank Yallop ber om forståelse for at England-stjernen ikke dukket opp.

- Han vil så gjerne spille. Jeg forstår at fansen er skuffet, men de må skjønne at han bare er et menneske. Og han har en vond ankel, sier Yallopp.

Galaxy-manager Alexei Lalas håper Beckham blir klar til møtet med Toronto i Major League søndag.

SKUFFET PUBLIKUM: 11 mål var ikke nok for fansen som hadde kjøpt billetter til Dallas\' oppgjør mot Galaxy. Begge foto: Scanpix/Ap
SKUFFET PUBLIKUM: 11 mål var ikke nok for fansen som hadde kjøpt billetter til Dallas\' oppgjør mot Galaxy. Begge foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Vi drar til Toronto fredag. Våre leger sa at hvis han tok denne turen ville skaden sitt i to-tre dager lenger. Tro meg når jeg sier at det er ille for ham å ikke være her.

MISNØYE: En supporter sier sitt om fraværet til Beckham.
GJORDE NARR AV BECKS: Også Dallas-fansen savnet Beckhams blide oppsyn.