Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham slår tilbake mot tysk avis

Hetset familien.

(Dagbladet.no): Søsteren er tjukk og moren har et glis som en gårdbruker. Også resten av familien blir hetset kraftig. Den tyske avisa Bild går langt i angrepene på Beckham-familien, som er på tysklandsbesøk for å se England-kapteinen i VM.

Nå slår David Beckham tilbake mot avisa.

- Når det gjelder familien min aksepterer jeg ingenting, det vil aldri skje. Jeg synes det er trisr at en person synker til et slikt nivå på kritikken av av min familie. Men dette er bare én person som tror at han kan få meg til å spille dårlig i neste kamp, sier Beckham ifølge BBC.

Han er vant til rykter og drittslenging, 31-åringen som er gift med popstjernen Victoria. Men uthenging av søster og barn var han ikke forberedt på.

- Jeg synes det er sørgelig, men jeg har alltid hatt et godt forhold til det tyske folk. Det har aldri vært noe problem. Vi skal feie bort alle distraksjoner. Vi vet at som lag og spillere er dette en kjempesjanse, bare vi spiller opp mot det vi kan, sier Becks.

Beckham debuterte i VM i 1998, og ble hetset i hjemlandet da han ble utvist mot Argentina.

- Foreldrene mine hadde varevogner med fotografer parkert utenfor huset i tre uker etter den turneringen. Jeg takler dette, men når det går utover familen så er det hardt for dem, sier England-kapteinen.

• Les mer: Her er sjikanen i Bild

TRIST: David Beckham synes det er forkastelig at ei tysk avis går løs på familien hans.
LUKSUSKONE: Bilds omtale av Victoria Beckham. Sønnene til paret ble også omtalt i mindre rosende ordelag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling