ØNSKET I PARIS: Den ambisiøse Paris Saint-Germain-direktøren Leonardo vil gjerne ha David Beckham (36) med på laget. USA-proffen er smigret, men vil spille ferdig sesongen før han bestemmer seg. Foto: Victor Decolongon/Getty Images/AFP
ØNSKET I PARIS: Den ambisiøse Paris Saint-Germain-direktøren Leonardo vil gjerne ha David Beckham (36) med på laget. USA-proffen er smigret, men vil spille ferdig sesongen før han bestemmer seg. Foto: Victor Decolongon/Getty Images/AFPVis mer

Beckham smigret av PSG-frieri

Er ønsket i Paris.

Den ambisiøse Paris Saint-Germain-direktøren Leonardo vil gjerne ha David Beckham (36) med på laget. USA-proffen er smigret, men vil spille ferdig sesongen før han bestemmer seg.

 Jeg liker Leonardo, han er en stor manager. Det skjer store ting i Frankrike, og jeg er beæret over å vite at han vil ha meg i PSG, sa Beckham om sportsdirektøren som han hadde som trener i Milan.

- Men jeg er LA Galaxy-spiller. Jeg vil vente til sesongen er ferdig og se hvordan jeg føler meg. Barna mine har gått på skole i Los Angeles i fem år, og i deres alder trenger de stabilitet, la 36-åringen til.

Sesongen i USA er ferdig i november. Da kan Beckham gå gratis til den klubben han måtte ønske. Leonardo sier at døren i Paris alltid er åpen for en av fotballens mest profilerte stjerner.

VIL HA BECKHAM: Leonardo (t.v) ønsker seg David Beckham til Paris og Paris Saint-Germain. Her presenterer han Diego Lugano etter at urugayaneren ble signert i sommer. Foto: AP Photo/Thibault Camus
VIL HA BECKHAM: Leonardo (t.v) ønsker seg David Beckham til Paris og Paris Saint-Germain. Her presenterer han Diego Lugano etter at urugayaneren ble signert i sommer. Foto: AP Photo/Thibault Camus Vis mer

- Han er en person jeg setter pris på og beundrer. Han er mer enn en fotballspiller. Han er en merkevare, en popstjerne, som jeg alltid vil vurdere, sa brasilianeren.

Han har fått mye penger å rutte med siden han kom til PSG i sommer. Klubbens qatarske eiere har pumpet inn penger, og overgangsutgiftene i sommer rundet 600 millioner kroner.

(NTB)