- Beckham spiller aldri for Real igjen

Klar melding fra Capello.

(Dagbladet.no): Real Madrid-trener Fabio Capello vil ikke gi David Beckham gratis matchtrening denne våren. Etter at Beckham ble enig med Los Angeles Galaxy om en femårskontrakt, er tida som Real-spiller i praksis over.

- Beckham vil trene med laget, men han kommer ikke til å spille, sier den italienske treneren ifølge BBC.

Capello har brukt Beckham fra start i fem seriekamper denne sesongen. Det ble altså de siste kampene hans for det spanske storlaget.

Kan ikke regnes med

Og selv om Capello har vist liten vilje til å slippe til den tidligere engelske landslagskapteinen, virker han nesten litt snurt fordi Beckham nå valgte å forlate Madrid.

- Han har alltid vært en meget profesjonell spiller, men en spiller som har en så viktig kontrakt med en annen klubb, kan vi ikke regne med, sier treneren.

Capello sier samtidig at det var Beckhams eget valg at han ville flytte videre i stedet for å bli i klubben.

- At han ville skifte var opp til ham, ikke meg.

OG SMEKK IGJEN DØRA NÅR DU GÅR: Fabio Capello sier han «ikke kan regne med» en spiller som har inngått en så viktig kontrakt med en annen klubb som det Beckham har gjort. Foto: AP/Scanpix
OG SMEKK IGJEN DØRA NÅR DU GÅR: Fabio Capello sier han «ikke kan regne med» en spiller som har inngått en så viktig kontrakt med en annen klubb som det Beckham har gjort. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Spør Beckham

Dermed står den falmende fotballhelten uten kamptilbud fram til sommeren. Om da ikke Galaxy blar opp noen millioner til for å hente ham til sesongstarten i april.

Fabio Capello er mildt sagt uinteressert.

- Dere må nesten stille det spørsmålet til Beckham, svarer han på hvorvidt Real kan la Beckham gå før kontrakten er over.

Beckham får ifølge rapportene vanvittige 1,6 milliarder for fem år i den amerikanske fotballigaen MLS.

Daily Mails nettutgave skrev i går kveld at Beckham har en klausul i kontrakten som innebærer at dersom USA-oppholdet blir en suksess, vil han få muligheten til å eie en MLS-klubb etter at spillerkontrakten er fullført.