Beckham spredde asken til bestefaren på White Hart Lane

Har ikke gitt opp håpet om å bli Spurs-spiller.

PÅ TOTTENHAM-TRENING: David Beckham trente i dag med Spurs for første gang. Her sammen med Jonathan Woodgate, Alan Hutton og Robbie Keane. Foto: PAUL CHILDS/AFP/POOL
PÅ TOTTENHAM-TRENING: David Beckham trente i dag med Spurs for første gang. Her sammen med Jonathan Woodgate, Alan Hutton og Robbie Keane. Foto: PAUL CHILDS/AFP/POOLVis mer

(Dagbladet): Tidligere har David Beckham sagt at Manchester United er den eneste klubben han kan tenke seg å spille for i England.

Likevel kan han nå ende i Tottenham. Londonerne jobber fortsatt med å få i land en utlånsavtale - og i dag trente Becks med Spurs for første gang.

Og årsaken til at han ønsker seg til White Hart Lane - er nok ikke bare at han er ønsket. Han har også sterke bånd til klubben gjennom sin bestefar.

Hadde sesongkort Bestefaren Joseph West var en ihuga Tottenham-tilhenger og hadde sesongkort på White Hart Lane. Flere ganger tok han også med seg David for å se Spurs spille.

Da bestefaren døde i desember 2009, 83 år gammel, fikk familien muligheten til å avholde en privat seremoni på White Hart Lane, skriver The Independent.

Beckham og familien spredde asken ut på gressmatta - noe det sjelden gis tillatelse til i England.

Familien ønsket ikke at opplysninger om denne seremonien skulle komme ut, og det har vært ukjent til nå. Tottenham gjorde store anstrengelser for å etterkomme dette ønsket, og stengte deler av stadion helt. En klubbansatt som pratet med Beckham den dagen, sier at stjernespilleren fortalte at gamle minner ble vekket til live.

- David sa stadionet vekket til live så mange lykkelige minner fra barndommen. Han spøkte og sa at det fortsatt luktet som da han var ung, sier kilden til The Independent.

Sendte David på fotballskole Joseph West var faren til Beckhams mor, Sandra. Og det var han som betalte for at Beckham skulle få prøve seg på Bobby Charltons fotballskole - hvor talentet hans første gang ble oppdaget av Manchester United.

Becks har tidligere fortalt at bestefaren var blant hans største fans - og at han alltid ringte etter de store øyeblikkene i kantspillerens karriere.

LA Galaxy er i utgangspunktet skeptiske til å låne ut Beckham, av frykt for at han skal skade seg. Det var nettopp det som skjedde i fjor, under hans opphold i AC Milan.

De har derimot gått med på å la ham trene med londonerne, men manager Harry Redknapp forteller at han ikke har gitt opp håpet om å få ham spilleklar.

- Daniel Levy (klubbformann) har virkelig jobbet for å få det til. Det er kompliserte greier. I øyeblikket ser det ut som det ikke går, men man vet aldri. Han er en sprek gutt, og det ser ut som han er i veldig god form. Han passer på kroppen sin og er en seriøs idrettsmann, så den delen av det vil ikke være noe problem, sier Redknapp til Sky Sports.