Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham spyttet mot dommeren

David Beckham fikk gult kort for protester mot slutten av kampen mot PSV. Beckham ble sint og spyttet på bakken i retning av dommer Markus Merk. Alex Ferguson mener Beckham ble urettferdig behandlet av Merk. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tyske dommeren så ikke Beckhams reaksjon og lot spillet gå videre. Etter kampen støttet Alex Ferguson sin midtbanestjerne, og ga dommeren sin del av skylda for at temperaturen ble høy.

- Det er forståelig. De blir frustrert over dommeren, sier Ferguson til Sky Sports.

Merk ville ikke diskutere episoden etter kampen, og det er tvilsomt om han vil informere UEFAs disiplinærkomitee.

Manchester United tapte kampen 1-3. Sir Alex mener United fikk lite hjelp fra dommeren.

- Han skal være topp skjerpet i jobben sin - det er han kjent for å være. Men vi fikk lite hjelp av dommeren i å beskytte spillerne.

CLAUDIO CANIGGIA, Argentinas tidligere landslagshelt, kan være på vei til skotske Dundee. Fabian Caballeros er skadd og Dundee-ledelsen ønsker å erstatte ham med Caniggia. Caniggia spilte i den italienske klubben Atalanta sist sesong.

EVERTON benekter at klubben har lagt inn bud på Macclesfield-forsvareren George Abbey. Flere Premier League-klubber skal ha vist interesse for unggutten som er verdsatt til 3,5 millioner kroner.

ALPAY OZALAN innrømmer at han er i Aston Villa får å få oppmerksomhet fra større klubber. - Jeg vil bli bedre og bedre for hver dag sånn at større klubber får opp øynene for meg. Jeg vil spille for en bedre Premier League-klubb, sier Ozalan ifølge Teamtalk.

STAN COLLYMORE ble i går frigitt fra sin kontrakt med Leicester. Manager Peter Taylor plasserte Collymore på transferlista etter at Collymore spurte om klubben ønsket å forlenge kontrakten med ham. Collymore har ifølge Sky Sports fått beskjed om å holde seg unna laget til de neste to kampene er spilt.

CARL CORT skadet seg under gårsdagens kamp mot Leyton i ligacupen, og kan ikke spille for Newcastle den neste måneden. Cort var nettopp kommet tilbake fra skaden da uhellet var ute igjen.