- Beckham spyttet

Alpay Ozalan har gitt sin versjon av hva som skjedde i pausa i EM-kvalikkampen mellom Tyrkia og England lørdag.

I formiddag ble det hevdet at en spyttklyse fra en tyrkisk spiller mot Ashley Cole, skal ha utløst bråket i spillertunnelen i pausa i den målløse EM-kvalifiseringskampen. Nærmere 50 personer braket sammen i tunnelen etter halvspilt kamp.

Nå har Alpay Ozalan gitt sin versjon av det som skjedde, melder Associated Press. Forsvarsspilleren som terget David Beckham etter at sistnevnte bommet fra straffemerket og som også skal ha pirket den engelske landslagskapteinen i ansiktet på vei gjennom spillertunnelen, hevder at Beckham spyttet på drakta hans.

- Etter at Beckham bommet på straffa, bannet han til meg og spyttet på drakta mi. Hadde han spyttet meg i ansiktet, hadde jeg ikke blitt så sint, uttalte Alpay i et intervju med NTV i England i dag.

Aston Villa-spilleren hevder han ble dyttet av Beckham, men at han selv ikke gjorde noe galt.

Ozalan sier han er villig til å gjøre hva som helst for det tyrkiske landslaget, og at tjue eksemplarer av David Beckham ikke vil være nok til å kunne hamle opp med én tyrkisk spiller.

- Jeg vil slåss for at landslaget skal vinne. Tjue Beckham-er holder ikke mot én tyrkisk spiller, uttaler Villa-spilleren ifølge AP.

HETT: David Beckham og Alpay Ozalan var ikke perlevenner da de møttes lørdag. Foto: AP/SCANPIX