Beckham stiller opp for Solskjær

Vil spille i nordmannens testimonial.

(Dagbladet.no): Ole Gunnar Solskjær har gjort comeback på reservelaget, og håper å spille seg inn på Manchester Uniteds A-lag.

Uansett hvordan det går med 32-åringen blir han belønnet med en belønningskamp for tro tjeneste, en såkalt testimonial på Old Trafford. Det har manager Alex Ferguson allerede bekreftet.

I dag forteller Tips at David Beckham gjerne stiller for Solskjær når nordmannen får en testimonial for 10 år i Manchester United.

- Jeg visste ikke at han har fått en slik kamp, men selvsagt er det interessant å spille for Ole Gunnar. Han er en god kamerat og en stor fotballspiller. Vi hadde mange fin stunder sammen på Old Trafford. Det er ikke mange spillere som spiller 10 år i samme klubb, sier Beckham til tippebladet.

Beckham hadde allerede slått gjennom A-lagsspiller da Solskjær kom til Old Trafford i 1996. I Tips-intervjuet går det klart fram at nordmannen og England-kapteinen rakk å bli gode venner før Beckham stakk til Real Madrid i 2003.

Beckham krysser fingrene for at 32-åringen kommer tilbake for fullt.

- Jeg håper virkelig det. Han har trent hardt siden skaden og fortjener all den suksessen han kan få. Ole er en flott gutt, sier Beckham til Tips.

FEIRET LIGAGULLET: David Beckham og Ole Gunnar Solskjær spratt champagnen da ligagullet var sikret i 2003. Den sommeren stakk Beckham og siden har ikke United toppet serien. Foto: Scanpix/Reuters
FEIRET LIGAGULLET: David Beckham og Ole Gunnar Solskjær spratt champagnen da ligagullet var sikret i 2003. Den sommeren stakk Beckham og siden har ikke United toppet serien. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
GAMLE VENNER: David Beckham og Ole Gunnar Solskjær kan spille sammen igjen, i nordmannens belønningskamp.
TILBAKE PÅ B-LAGET: Ole Gunnar Solskjær spilte 45 minutter mandag.
ERSTATTET BECKHAM: Da Beckham reiste til Madrid var Solskjær en kandidat til å fylle hullet på høyresida. Men så ble nordmannen skadd.