Beckham stjal showet under kvartfinalen

Hadde med datteren Harper Seven (7) på kvartfinalen mellom Norge og England.

PÅ PLASS: David Beckham og datteren Harper Seven (7) fulgte med på kvartfinalen mot Norge. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: David Beckham og datteren Harper Seven (7) fulgte med på kvartfinalen mot Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En er allerede lagkamerat med Ada Hegerberg, mens den andre blir å se i Lyon-drakt fra neste sesong. Mens Norge manglet sin ledestjerne fra verdens beste klubblag for kvinner herjet Lucy Bronze og Nikita Parris med det norske landslaget på Englands høyreside i går.

På tribunen satt en annen som har kontrollert Englands høyreside i en årrekke. Flere ganger underveis i kampen ble det klippet til en godt fornøyd David Beckham, som hadde tatt turen til Le Havre for å få med seg England spille om en plass i semifinalene.

Med seg hadde 44-åringen sin sju år gamle datter Harper Seven, som er en stor fan av det engelske laget, og sin mor Sandra.

Møtte spillerne

Tidligere på dagen hadde de fått møte den engelske troppen på spillerhotellet. Beckham brukte sin Instagram-konto til å dele flere bilder av familien og de engelske spillerne.

Beckham la blant annet ut et bilde av seg selv, datteren og hele den engelske troppen og skrev en tekst hvor han blant annet ga sin støtte til laget.

- Som spiller vet jeg akkurat hva det betyr å spille i slike turneringer og ha den støtten hjemmefra som betyr så mye. Jeg ønsker bare å si at vi er alle utrolig stolte av hver eneste spiller og at hele nasjonen er bak dem!, skriver Beckham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer