Beckham stjal showet under kvartfinalen

Hadde med datteren Harper Seven (7) på kvartfinalen mellom Norge og England.

PÅ PLASS: David Beckham og datteren Harper Seven (7) fulgte med på kvartfinalen mot Norge. Foto: NTB Scanpix
PÅ PLASS: David Beckham og datteren Harper Seven (7) fulgte med på kvartfinalen mot Norge. Foto: NTB ScanpixVis mer

En er allerede lagkamerat med Ada Hegerberg, mens den andre blir å se i Lyon-drakt fra neste sesong. Mens Norge manglet sin ledestjerne fra verdens beste klubblag for kvinner herjet Lucy Bronze og Nikita Parris med det norske landslaget på Englands høyreside i går.

På tribunen satt en annen som har kontrollert Englands høyreside i en årrekke. Flere ganger underveis i kampen ble det klippet til en godt fornøyd David Beckham, som hadde tatt turen til Le Havre for å få med seg England spille om en plass i semifinalene.

Med seg hadde 44-åringen sin sju år gamle datter Harper Seven, som er en stor fan av det engelske laget, og sin mor Sandra.

IVRIGE: Fotballikonet og datteren fulgte ivrig med på det som skjedde ute på Stade Oceane i Le Havre. Foto: LOIC VENANCE / AFP /NTB scanpix
IVRIGE: Fotballikonet og datteren fulgte ivrig med på det som skjedde ute på Stade Oceane i Le Havre. Foto: LOIC VENANCE / AFP /NTB scanpix Vis mer

Møtte spillerne

Tidligere på dagen hadde de fått møte den engelske troppen på spillerhotellet. Beckham brukte sin Instagram-konto til å dele flere bilder av familien og de engelske spillerne.

KYSS: David Beckham ga datteren et kyss på tribunen underveis i oppgjøret. Foto: NTB scanpix
KYSS: David Beckham ga datteren et kyss på tribunen underveis i oppgjøret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beckham la blant annet ut et bilde av seg selv, datteren og hele den engelske troppen og skrev en tekst hvor han blant annet ga sin støtte til laget.

- Som spiller vet jeg akkurat hva det betyr å spille i slike turneringer og ha den støtten hjemmefra som betyr så mye. Jeg ønsker bare å si at vi er alle utrolig stolte av hver eneste spiller og at hele nasjonen er bak dem!, skriver Beckham.

Han ga også en lykkønskning til sin gode venn og tidligere lagkamerat, Phil Neville, som er trener for det engelske landslaget.

Beckham var selv en del av tre VM-tropper for det engelske landslaget. Han ble den store syndebukken i 1998 da han fikk rødt kort etter å ha sparket ut mot Diego Simeone i åttedelsfinalen mot Argentina, men var den store helten da England sikret VM-plassen til mesterskapet i 2002 med et frispark på overtid i siste kvalifiseringskamp.

I både VM i 2002 og 2006 var han kaptein for det engelske landslaget, men ved begge anledninger røk engelskmennene ut i kvartfinalen. I 2002 mot Brasil og fire år seinere mot Portugal.

TRIKS: David Beckham ble rundlurt av programleder og kamerat James Corden. Video: LA Galaxy / Twitter Vis mer

Eneste håp

Datteren er den eneste av Beckhams fire barn som fortsatt spiller fotball, ettersom de tre eldre brødrene allerede har lagt fotballskoene på hylla. Beckham har tidligere sagt i tv-showet «Graham Norton Show» at han nå håper datteren kan ta opp arven på fotballbanen.

- Harper spiller fotball hver søndag og elsker det. Gutta spiller ikke mer og det knuser hjertet mitt. De har alle talent, men nå er det opp til Harper. Jeg blir veldig engasjert når jeg ser henne spille, sier Beckham om barna.

Beckham var også en del av de engelske kjendisene som var med på det engelske fotballforbundets avsløring av VM-troppen til mesterskapet i Frankrike. Sammen med blant andre prins Phillip, Ian Wright og Emma Watson var Beckham en av 23 engelske kjendiser som ga en spiller beskjeden om VM-plassen.

For Beckham gjaldt det passende nok Englands nummer sju i dette mesterskapet, Nikita Parris.