SPESIELL KVELD: David Beckham feirer en Zlatan Ibrahimovic-scoring på en litt spesiell måte. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB scanpix
SPESIELL KVELD: David Beckham feirer en Zlatan Ibrahimovic-scoring på en litt spesiell måte. Foto: REUTERS/Gonzalo Fuentes/NTB scanpixVis mer

Beckham stolt etter PSG-debuten

- Det var en veldig spesiell kveld for meg.

- Jeg er veldig stolt og fornøyd, sa David Beckham (38) etter debuten i fransk fotball søndag. Han var delaktig i Paris Saint-Germains siste mål i 2-0-seieren over Marseille.

Beckham kom inn som innbytter et snaut kvarter før full tid på stillingen 1-0.

- Mottakelsen før kampen og da jeg kom inn, var fantastisk. Jeg er veldig stolt og fornøyd med å få sjansen til å spille i en stor liga og for et bra lag. Det er fantastisk å være sammen med disse superspillerne, sa Beckham etter debuten.

Nervøs Han var involvert i Zlatan Ibrahimovics 2-0-scoring. Engelskmannen spilte vegg med Jérémy Ménez, og sistnevnte slo inn foran mål. Ballen traff Ibrahimovic, som noe forfjamset styrte ballen inn i det lengste hjørnet med kneet.

- Det var en god debut og en veldig spesiell kveld for meg. Jeg var litt nervøs. Jeg har alltid sagt at dette var en stor utfordring for meg, så jeg har litt press på meg, sa 38-åringen.

Han forlot Los Angeles Galaxy etter fjorårets MLS-sesong. I slutten av januar ble han klar for PSG og for to uker siden møtte han sine nye lagkamerater for første gang. Beckham har kontrakt med den franske hovedstadsklubben ut sesongen. Han har donert lønnen sin til veldedighetsarbeid for barn.

- Det har vært tøft å komme tilbake i form, men jeg føler meg bra, sa Beckham.

Fikk ros Etter kampen fikk han også ros av trener Carlo Ancelotti. Kanskje får «Becks» tillit fra start når PSG igjen møter Marseille onsdag. Da er det ligacup.

- Han viste gode kvaliteter, selv om det kan være litt vanskelig å vurdere ham etter kun 20 minutter, sa Ancelotti.

- Det var en stor ære å spille sammen med Beckham. Jeg var en stor fan av ham da han spilte i Manchester United, sa PSGs midtbanespiller Blaise Matuidi.

Paris Saint-Germain har tre poengs ledelse til Lyon i fransk 1. divisjon. Marseille er treer og ligger åtte poeng bak PSG.

(NTB)