Beckham stolt over Real-interesse

David Beckham synes det er helt greit at Real Madrid har et ønske om å kjøpe ham.

Lørdag spiller England landskamp mot Liechtenstein. I mellomtida går ryktene, og nå meldes det fra Spania at Real Madrid ser på Manchester United-stjernen som den siste biten i sitt stjernepuslespill.

- Jeg har alltid sagt at Real Madrid har noen store spillere og flotte tradisjoner. Enhver spiller vil bli beæret når de snakker om deg. Så klart jeg er stolt, sier Beckham til avisa The Times.

Spanjolene møter Manchester United i kvartfinalen i Champions League, og Beckham varsler at han ikke vil bruke mye energi på tanker om et klubbskifte.

- Det kommer alltid til å være rykter som flyr, og jeg er vant til det. Jeg bare fortsetter å spille fotball, og bryr meg ikke om noe annet.

Også The Sun kobler 27-åringen til Real i dag - og Beckhams prislapp skal være på hele 450 mill. kroner.

Interessen er virkelig nok, Reals sportsdirektør Jorge Valdano uttaler seg positivt til å kjøpe fotballikonet til sommeren.

- På samme måte som Real Madrid har fikset de største kuppene på overgangsmarkedet de siste sesongene, kan det se ut som Beckham blir vårt neste prosjekt for oss, sier Valdano.

Sommeren 2000 kjøpte Real Luis Figo fra Barcelona. Året etter kom Zinedine Zidane fra Juventus, og i fjor sommer ble VM-toppscorer Ronaldo kjøpt fra Inter.

- Jeg vil ikke snakke mer om Beckham nå, fordi vi har en kjempekamp mot laget hans i Champions League. Jeg vil ikke bli beskyldt for å si ting for å øke spenningen foran kampen, sier Valdano.

(Dagbladet.no)

KAPTEIN OG STJERNE:</B> David Beckham lader opp til landskamp i Liechtenstein med godord fra Real Madrid.