Beckham-tabbe ga United-tap

David Beckham feilet, Boltons Kevin Nolan scoret og Manchester United gikk på trynet hjemme mot Bolton nok en gang.

Og ytterligere litt elendighet, sett med norske øyne: Ole Gunnar Solskjær fikk sjansen fra start i det som utviklet seg til en bedrøvelig kveld for hjemmelaget. Solskjær misset en kjempesjanse.

Flott mål

Etter en feil fra David Beckham fikk Nolan sjansen. Skuddet sneik seg inn under United-keeper Fabien Barthez. Det var samtidig en klar beskjed til Englands U21-manager, som utelot Nolan fra sist helgs landskamp.

- Det var et flott mål og det er stort å slå United 1- 0 på bortebane. Vi gjorde en skikkelig profesjonell jobb i dag, sa matchvinner Kevin Nolan etter kampen.

Bolton-manager Sam Allardyce var naturligvis storfornøyd.

- Dette er absolutt helt fantastisk. Fansen vår er stolt nå og det samme er spillerne mine. Vi spilte heroisk i forsvar, sa Allardyce.

Med gårsdagens tap må United foreløpig se langt etter Arsenal som topper tabellen. United har åtte poeng på sjuendeplass, mens Arsenal topper tabellen med 11 poeng.

- Vi må forbedre statistikken på hjemmebane hvis vi skal vinne denne sesongen, sa United-spiss Ruud Van Nistelrooy til Dagbladet før årets seriestart.

I tverrliggeren

I går var van Nistelrooy den United-spilleren som var nærmest scoring på Old Trafford. Skuddet smalt i tverrliggeren, gikk ned på streken og ut igjen. Van Nistelrooy mente ballen hadde vært over mållinja, men assistentdommeren som var godt plassert mente ballen aldri var inne.

  • United keeper Fabien Barthez var midtbanespiller de siste minuttene i et desperat forsøk på å gi United utlikningsmålet.
YDMYKET: David Beckham feilet, og Kevin Nolan scoret kampens eneste mål for Bolton. Ny ydmykelse for United.