Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham takket nei til Milan

Mulig 1,6 milliarder fristet mer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham reiser snart til USA for å fortsette karrieren i Los Angeles Galaxy. 

Mye kan ha lokket Becks over Atlanteren, men mange tenker nok at 1,6 milliarder kroner sikkert hadde noe med saken å gjøre.

Nå avslører AC Milans visepresident Adriano Galliani at Beckham kunne vært Milan-spiller hvis han hadde villet.

- Jeg kan si det nå som han har bestemt seg for å spille for Los Angeles: Hvis Beckham hadde blitt værende i Europa ville han vært Milan-spiller nå, sier Galliani ifølge Eurosport.

David Beckham har brukt mye av dagen på å forklare at han ikke drar til USA for pengenes skyld, men at han ønsker å løfte den amerikanske fotballen til nye høyder.

- Jeg drar til USA for å oppleve livet der, for at kona mi og ungene mine skal få oppleve det, men først og fremst for å forbedre den amerikanske fotballen og bli en del av den amerikanske fotballhistorien, sa han til ABC-programmet «Good Morning America».

Beckham vil tjene fem ganger så mye som resten av LA Galaxy-troppen til sammen når han starter i sin nye jobb.

• Hva tror du: Er det penger eller idrett som lokker Becks til USA?

BECKHAM-FAN: Milan-president Silvio Berlusconi har lenge ønsket David Beckham til Milano, men klarte ikke å overtale Becks denne gangen heller. Foto: AP
BECKHAM-FAN: Milan-president Silvio Berlusconi har lenge ønsket David Beckham til Milano, men klarte ikke å overtale Becks denne gangen heller. Foto: AP Vis mer
image: Beckham takket nei til Milan
BEKREFTER INTERESSE: Visepresident i AC Milan, Adriano Galliani, sier at Beckham kunne vært Milan-spiller om han hadde villet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!