Beckham takket nei til Milan

Mulig 1,6 milliarder fristet mer.

(Dagbladet.no): David Beckham reiser snart til USA for å fortsette karrieren i Los Angeles Galaxy. 

Mye kan ha lokket Becks over Atlanteren, men mange tenker nok at 1,6 milliarder kroner sikkert hadde noe med saken å gjøre.

Nå avslører AC Milans visepresident Adriano Galliani at Beckham kunne vært Milan-spiller hvis han hadde villet.

- Jeg kan si det nå som han har bestemt seg for å spille for Los Angeles: Hvis Beckham hadde blitt værende i Europa ville han vært Milan-spiller nå, sier Galliani ifølge Eurosport.

David Beckham har brukt mye av dagen på å forklare at han ikke drar til USA for pengenes skyld, men at han ønsker å løfte den amerikanske fotballen til nye høyder.

- Jeg drar til USA for å oppleve livet der, for at kona mi og ungene mine skal få oppleve det, men først og fremst for å forbedre den amerikanske fotballen og bli en del av den amerikanske fotballhistorien, sa han til ABC-programmet «Good Morning America».

Beckham vil tjene fem ganger så mye som resten av LA Galaxy-troppen til sammen når han starter i sin nye jobb.

• Hva tror du: Er det penger eller idrett som lokker Becks til USA?

BECKHAM-FAN: Milan-president Silvio Berlusconi har lenge ønsket David Beckham til Milano, men klarte ikke å overtale Becks denne gangen heller. Foto: AP
BECKHAM-FAN: Milan-president Silvio Berlusconi har lenge ønsket David Beckham til Milano, men klarte ikke å overtale Becks denne gangen heller. Foto: AP Vis mer
Beckham takket nei til Milan
BEKREFTER INTERESSE: Visepresident i AC Milan, Adriano Galliani, sier at Beckham kunne vært Milan-spiller om han hadde villet.