Beckham tapte mot sladreblad

Krevde 160 millioner kroner i erstatning.

TAPTE I RETTEN: David Beckham gikk til sak mot sladremagasinet In Touch etter skriverier om at han hadde vært utro mot kona Victoria med en prostituert, men fikk ikke medhold. Her er han på Old Trafford til byderbyet lørdag, sammen med sønnene sine. Foto: REUTERS/Darren Staples
TAPTE I RETTEN: David Beckham gikk til sak mot sladremagasinet In Touch etter skriverier om at han hadde vært utro mot kona Victoria med en prostituert, men fikk ikke medhold. Her er han på Old Trafford til byderbyet lørdag, sammen med sønnene sine. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Et erstatningssøksmål fra den engelske fotballstjernen David Beckham mot det amerikanske sladremagasinet In Touch ble avslått av en lokal domstol mandag.

Beckham krevde nærmere 160 millioner kroner i erstatning fra sladrebladet fordi de trykte en artikkel hvor de påsto at LA Galaxy-spilleren hadde vært utro mot sin kone Victoria med en prostituert.

Dommeren Manuel Real påpekte i sin avgjørelse at Beckham er en offentlig person, og at slike påstander om utroskap er av offentlig interesse. Dessuten mente han at artikkelen ikke var trykket for å skade Beckham med overlegg.

Beckham sa i sin redegjørelse for domstolen at han var på besøk hos faren sin i London på et av tidspunktene han skulle ha hatt omgang med Irma Nici.

Beckhams advokat Richard Kendall sa umiddelbart at avgjørelsen vil bli anket.

(NTB)