Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham til Barcelona?

Manchester United vil selge David Beckham til Barcelona og erstatte ham med Ronaldinho.

Independent on Sunday og Mail on Sunday skriver at Manchester United har godtatt et muntlig tilbud fra Barcelona på 30 millioner pund (330 millioner kroner). Et formelt bud kan gis først når Barcelonas nye president er valgt 15. juni.

Tidligere i år ville mange engelske aviser ha det til at Beckham ville bli kjøpt av Real Madrid når overgangsvinduet åpner. Også mestercupvinner Milan skal være ute etter Englands landslagskaptein, og ifølge Gazzetta dello Sport er det allerede inngått en foreløpig avtale med spilleren.

Beckham, som for tiden er på ferie i USA, har hevdet at han ønsker å bli i Manchester United.

Ved bassengkanten

Avisene som skriver om budet fra Barcelona hevder at United vil bruke pengene til å sikre seg Brasils VM-helt Ronaldinho fra Paris St. Garmain.

- Ideen om å bli Manchester United-spiller får meg til å drømme, for de er en stor, suksessrik klubb og spiller min type fotball, sier Ronaldinho til Independent on Sunday.

- Jeg elsker å se United spille. Selvsagt ønsker jeg å være i en slik klubb. Det ville alle ønske. Når jeg ser engelsk eliteseriefotball på TV, er jeg som en guttunge ved bassengkanten. Jeg har lyst til å stupe uti.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media