Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham til salgs for 385 millioner

Manchester bekrefter nå at David Beckham er til salgs. - Får vi 35 millioner pund for ham, ville det være galt ikke å selge ham.

Det sier United-direktør Peter Kenyon.

- Slik er det med David Beckham og alle andre i stallen. Han er en viktig del av laget, men ting endrer seg. Til sist legger alle spillere opp, så de må erstattes før eller senere, sier Kenyon til BBC.

Britiske medier har gjentatte ganger skrevet at Beckham vil forsvinne til Real Madrid ved sesongslutt. Det er gang på gang blitt avvist av begge klubber, men spekulasjonene bare fortsetter. Blant det som taler for et salg er det spente forholdet mellom Beckham og manager Alex Ferguson.

Inter blir også nevnt som en storklubb med lyst på den legendarisk presise høyrefoten.

Den hittil dyreste overgangen i britisk fotball er salget av Rio Ferdinand fra Leeds til United i juli i fjor. London-klubben fikk 29,3 millioner pund for Ferdinand.

Men Kenyon understreker at United ikke forsøker å kvitte seg med Beckham. Stjernen skal etter planen være i lagoppstillingen når neste sesong starter i august. Det blir i så fall hans 10. sesong i klubben.

- Manchester Uniteds suksess dreier seg om lagånd. David Beckham er en viktig del av laget vårt.

Ferguson planlegger å kjøpe nye spillere i sommer, men han har fått beskjed om at han må skaffe pengene ved spillersalg.

Fredag fortalte den italienske midtbanespilleren Gennaro Gattuso, bedre kjent som Rino, at han kan være Fergusons neste kjøp.

Rino spiller for AC Milan, den tredje storklubben som skal være interessert i Beckham.

TIL SALGS: Gattuso fortviler over misset sjanse i 1. semifinale i Champions League onsdag. Motstander var byrival Inter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media