Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham til Spania

En rørt David Beckham kan ha vinket farvel til Old Trafford i helga.

Det mener The Sun, som i dag skriver at det er helt sikkert at 28-åringen tar med seg fotballstøvlene til Real Madrid i sommer.

Ifølge avisa hadde England-kapteinen tårer i øynene da han vinket til fansen på Old Trafford lørdag. Han tok seg god tid, og besøkte alle fire sider.

Brooklyn og Noah

20 minutter etter kampslutt kom Beckham uskiftet ut igjen med Brooklyn (4). De to fikk selskap av Ole Gunnar Solskjær og Noah (2), og pappa Becks ga seg ikke før sønnen hadde scoret i begge målene.

Også The Times tolker Beckhams opptreden som en avskjedsscene. Under tittelen «Kan dette være adjø?» spør avisa om spilleren prøver å fortelle noe.

Kommentatoren mener Brooklyns grundige visitt på Old Trafford kan sammenliknes med en siste tur i pappas elskede bil.

At Beckham liker å kommunisere uten ord er velkjent. I stedet for å klage på manager Sir Alex Fergusons blodige støvelspark mot øyenbrynet hans etter FA-cuptapet mot Arsenal, gikk i stedet Beckham rundt med stingene synlige for alle fotografer.

I formiddag avviser Manchester United på nytt alle spekulasjoner om et klubbskifte for superstjernen.

Stillhet

- Selvsagt tror vi han blir, og det er vi sikre på at David føler det på samme måten, sier United-direktør Peter Kenyon til radioprogrammet Today på BBC 4.

Han nevner ingenting om at spanske Marca forteller at Brooklyn allerede er sikret skoleplass på en britisk skole i Madrid.

- Beckham sier ingenting, som vanlig. Men i stillhet har han kanskje utført sin største annonsering, skriver The Times kommentator.

(Dagbladet.no)

<B>KLAPPET FOR FANSEN:</B> Manchester United ble ligamestere i går. Her hyller David Beckham tilhengerne på Old Trafford et døgn tidligere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media