Beckham tilbake i varmen

Capello: - Min avgjørelse alene.

(Dagbladet.no): David Beckham skrev under en milliardkontrakt med LA Galaxy i desember, og Real Madrid-manager Fabio Capello uttalte to dager senere at - Beckham spiller aldri for Real igjen. Nå er Beckham inne i varmen igjen.

Sist Beckham kunne iføre seg den kongelige trøya var 7. januar. I morgen er han med i troppen som skal prøve å rette opp to strake ligatap.

- Vi trodde ikke at han (Beckham journ. anm.) kunne trene med den samme entusiasmen etter overgangen. Men han har virkelig vært profesjonell, sier Capello i følge BBC.

Real har spilt seks kampen etter at Beckham ble fryst ut av troppen, noe som har kuliminert i to seire, to uavgjorte og to tap, noe som ikke er godt nok i hovedstadsklubben. Flere i spillergruppa - med kaptein Raúl i spissen - har den siste tiden krevd Beckham tilbake på laget. Capello bedyrer allikevel at avgjørelsen var hans alene.

- Vi begynte virkelig å tvile etter han han skrev under en kjempekontrakt med det amerikanske laget, men han vært eksemplarisk på trening, forklarer han.

- Jeg snakket med ham i forrige uke, og igjen i dag. Vi er glade begge to.

Og glede er noe man kan trenge i Real Madrid om dagen. Laget ligger på fjerdeplass, fem poeng bak serieleder og evighetsrival Barcelona. Nå er David Beckham tilbake, for å avslutte sin europeiske karriere med et nytt ligagull.

TILBAKE: David Beckham ser lagkameratene tape 0-1 hjemme for Levante. Nå er den tidligere engelske landslagskapteinen tilbake på laget. Foto: Reuters
TILBAKE: David Beckham ser lagkameratene tape 0-1 hjemme for Levante. Nå er den tidligere engelske landslagskapteinen tilbake på laget. Foto: Reuters Vis mer
KRYPER TIL KORSET: Fabio Capello har valgt å kalle David Beckham tilbake i troppen.