Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham tilbys 280 mill.

Manchester United er livredde for at David Beckham skal reise til Italia. Derfor tilbys 25-åringen umiddelbart en ny femårskontrakt verd 280 millioner kroner.

Beckham har tre år igjen av kontrakten med de regjerende ligamestrene, og tidligere formann Martin Edwards ville vente til neste sommer med å reforhandle.

Uniteds nye direktør Peter Kenyon tør ikke vente, og har allerede lagt et nytt kontraktsforslag på bordet, skriver The Sun.

Ifølge avisa får Beckham ei rein ukelønn på 800 000 kroner. I tillegg får han nærmere 300 000 kroner av United for retten til å bruke navnet Beckham i markedsføring av klubben.

Totalt er lønnspakka verd 280 millioner over en femårsperiode. Til sammenlikning skal AC Milan være villig til å betale Beckham 1,6 millioner i uka, totalt 416 millioner over samme femårsperioden.

For tida ligger England-flanken langt tilbake på lønnstoppen i United med 330 000 kroner i uka. United-kaptein Roy Keane er klubbens best betalte med ei ukelønn på nærmere 700 000 kroner.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media