ØNSKET «DOWN UNDER»: David Beckham kan komme til å gjøre en gjesteopptreden i australsk fotball i vinter, men han blir ingen billig mann. Foto: Ric Tapia/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
ØNSKET «DOWN UNDER»: David Beckham kan komme til å gjøre en gjesteopptreden i australsk fotball i vinter, men han blir ingen billig mann. Foto: Ric Tapia/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Beckham tilbys til australsk fotball

Kan komme til å gjøre gjesteopptreden «Down Under».

Den australske fotballserien har rettet øynene mot David Beckham i et forsøk på å gjøre ligaen mer populær.

Avisene Fox Sports og News Limited hevder at samtaler er i gang om å få superstjernen til Australia for å spille minst 10 kamper. Dermed er det mulig at Los Angeles Galaxy-spilleren slutter seg til Alessandro Del Piero, som skrev under for Sydney i september.

Beckhams agenter skal ha tilbudt 37-åringens tjenester til en rekke klubber i A-League, men de mest aktuelle skal være Sydney eller Melbourne.

Uansett må det skje utenfor den amerikanske sesongen, og Australias fotballforbund må være forberedt på å dekke en del av den økonomiske kaka. Den tidligere Manchester United-stjernen vil trolig kreve flere et titall millioner kroner, noe som er over grensen for de fleste australske klubbene.

Ifølge australske medier tjener Del Piero 11,5 millioner kroner (2 mill. amerikanske dollar) i året i Sydney.

Også Beckhams tidligere landslagskollega Emile Heskey spiller i A-League for Newcastle Jets.

(NTB)