Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham to timer for sein på trening

Kan vente seg en saftig bot fra Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Få fotballspillere er like profesjonelle som David Beckham. Likevel kom 31-åringen to timer for seint til gårsdagens Real Madrid-trening, melder Marca.

Det var de nye og strengere sikkerhetsrutinene på Heathrow som forsinket Beckhams fly -og dermed måtte han løpe rundt i ensom majestet da han omsider kom seg ut på treningsfeltet.

Ifølge den spanske sportsavisa Marca kan Beckham vente seg en klekkelig bot fra klubben - men det er neppe den som svir verst for fotballikonet.

Nylig ble Beckham vraket fra den engelske landslagstroppen mot Hellas, og det ser ikke bare lyst ut i Real Madrid om dagen heller. I Reals siste treningskamper i Nord-Amerika har trener Fabio Capello foretrukket Cicinho - som var i stadige krangler med Morten Gamst Pedersen i gårsdagens landskamp på Ullevaal - framfor Beckham på høyrekanten.

<B>TRENTE ALENE:</B> To timer etter tida kom David Beckham til Real Madrids treningsfelt i Valdebebas. Da hadde lagkameratene allerede gått i dusjen.