Beckham tok kvelertak på motspiller

Ville forsvare lagkamerat.

STORTAP: Los Angeles Galaxy  og David Beckham tapte hele 3-6 hjemme mot Dallas i helga. Foto: AP
STORTAP: Los Angeles Galaxy og David Beckham tapte hele 3-6 hjemme mot Dallas i helga. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) LA Galaxy fikk juling av FC Dallas i helga, da texanerne vant hele 6-3 i California.

David Beckham var mildt sagt frustrert da LA-gutta ikke klarte å svelge stortapet mot slutten av kampen, noe Daniel Hernandez fikk smertelig merke.

Landon Donovan sparket etter Dallas-spiller David Ferreira, noe som førte til at Hernandez dyttet Donovan. Beckham kom løpende til unnsetning og han tok et godt grep rundt halsen til Hernandez.

Spillerne ble til slutt skilt av sine respektive trenere og de nektet å ta hverandre i hånda etter håndgemenget.

The Sun kliner derfor til med passende «David Neck-ham» i dagens avis.

Beckham risikerer nå utestengelse, for andre gang på kort tid. Det er ikke lenge siden han ble utvist mot Seattle Sounders, og han ble da utestengt i én kamp. Selv om Beckham nå risikerer en karantene, legger trener Bruce Arena sine beskyttende armer rundt engelskmannen.

- Det var godt å se at vi hadde litt kampånd i oss mot slutten av kampen, men det hadde vært fint om vi hadde sett noe av det i de 90 minuttene før denne hendelsen, sier Arena ifølge Daily Mail.

KLEMTE TIL: David Beckham tok et godt tak rundt nakken til Daniel Hernandez, for å holde ham unna lagkameraten. Foto: AP
KLEMTE TIL: David Beckham tok et godt tak rundt nakken til Daniel Hernandez, for å holde ham unna lagkameraten. Foto: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer