Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Beckham trenger ro

Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson gir trolig Beckham spillefri mot Kroatia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Englands-trener Eriksson mener det er viktig at Real Madrids nykjøping får slå seg til ro i Spania. Derfor står trolig Beckham over Englands landskamp mot Kroatia i Ipswich onsdag 20. august.

- Vi har ikke bestemt oss om David skal delta ennå. Vi vil se hvordan tingene utvikler seg for ham og ta en avgjørelse før vi tar ut troppen, sa Eriksson på det engelske fotballforbundets nettside onsdag.

Englands kamp mot Kroatia er et ledd i oppkjøringen til EM-kvalifiseringskampene mot Makedonia og Liechtenstein i september. Beckham var suspendert under den siste EM-kvalifiseringskampen mot Slovakia.

Se ham an

Eriksson sier også at han vil se om Reals nye trener Carlos Queiroz vil bruke David Beckham i hans velkjente høyrekantrolle, eller om det blir i en mer sentral midtbanerolle for Beckham.

- Jeg trenger ikke å se ham hver eneste uke, men Tord (Grip) og meg selv skal selvsagt dra til Madrid for å se ham i spill, sa Eriksson.

David Beckham gjør ventelig sin Real Madrid-debut under treningsoppholdet i Asia som starter 26. juli. Laget skal trene en uke i Kunming i Kina før turen går til Beijing, Tokyo og Kuala Lumpur. Hongkong var også ett av stoppestedene, men det ser ut til å gå i vasken. Det var meningen at Real skulle møtt Kinas landslag der 8. august.

Men det kinesiske fotballforbundet har ikke hørt noe fra det spanske laget. Ifølge en Guangzhou-avis har de spanske seriemesterne nærmest priset seg ut av markedet. De skal ha krevd 16,5 millioner kroner, samt at alle kostnader blir dekket for å spille kampen.

HVILES? Englands landslagskaptein David Beckham står muligens over mot Kroatia. Foto: AFP/SCANPIX