Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham tror Chelsea sprekker

Heier på gamleklubben.

(Dagbladet.no): David Beckham har mange gode venner i Manchester United, blant andre Ole Gunnar Solskjær - kanskje den hyggeligste personen han har møtt.

Nå gir Real Madrid-stjernen sin gamleklubb et løft i serieinnspurten.

England-kapteinen er overbevist om at United kan utfordre Chelsea om ligagullet, selv om det skiller sju poeng opp med bare seks kamper igjen av sesongen.

- Jeg tror dette blir en kamp helt til siste slutt, det tror jeg virkelig. Du vet aldri, fordi Chelsea er sju poeng foran. Men jeg tror det blir veldig jevnt, fordi United spiller så bra, sier Beckham til Daily Mirror.

United har ikke vunnet ligaen på tre år, siden Becks forsvant til Spania.

Beckham trekker fram Uniteds målscorere som årsaken til at sesongen kan ende opp helrød.

- Prestasjonene deres er fantastiske, de scorer mål. De har så mange som kan fikse mål, som Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy og Luis Saha. De spiller alle bra, sier Beckham.

Det har gått rykter om at Beckham ønsker seg tilbake til Storbritannia. Foreløpig gleder han seg med å følge det han tror blir en spennende sesongavsltning.

HOLDER MED UNITED: David Beckham er ikke sikker på at Frank Lampard, kompis på landslaget, og Chelsea klarer å holde unna i Premier League. Foto: Scanpix/Ap
HOLDER MED UNITED: David Beckham er ikke sikker på at Frank Lampard, kompis på landslaget, og Chelsea klarer å holde unna i Premier League. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Chelsea har et kjempebra lag og en sterk manager. Men jeg tror United er på farten, og det blir tetteren enn folk tror. Jeg ser virkelig fram til å følge med, sier Beckham.

• Din kommentar: Har Chelsea full kontroll på gullet?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling