Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham tror han er ferdig for godt

Ble fysisk syk av å gi fra seg kapteinsbåndet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beckham er redd for at han blir stående med 94 landskamper. I et intervju med BBC1 sier den tidligere England-kapteinen at han gjerne vil tilbake i landslagsdrakta.

Men 31-åringen tviler på at det skjer.

- Jeg ønsker ikke at det tar slutt, jeg vil fortsette. Men hvis jeg holdt på med veddemål ville jeg ikke satt penger på at jeg får spille igjen. Men hvem vet?

Fysisk syk

Beckham ble vraket da landslagssjef Steve McClaren tok ut sin første tropp, den nye England-sjefen ønsket forandringer.

Real Madrid-stjernen trakk seg som kaptein da England ble slått ut av Portugal i VM. I dag forteller 31-åringen at han bestemte seg for det allerede i vinter.

- Jeg hadde bestemt meg seks måneder tidligere, men det var ikke lett for meg. Jeg ble fysisk syk etterpå. Da jeg kom tilbake til rommet mitt prøvde Victoria å trøste meg, men jeg var så opprørt at jeg ble syk, sier Beckham.

Den tidligere United-spilleren ble stemplet som en VM-fiasko i sommer. Han er ikke enig.

SCORET I GÅR: Men på landslaget tror ikke David Beckham det blir flere kamper eller mål. Foto: Scanpix/Reuters
SCORET I GÅR: Men på landslaget tror ikke David Beckham det blir flere kamper eller mål. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg føler meg ikke skyldig i det hele tatt etter VM, på tross av hva folk sier og skriver. Det blir alltid utpekt en syndebukk når England ikke lykkes i et stort mesterskap. Dessverre er det blitt meg et par ganger, sier Beckham.

Scoret i går

Beckham er ikke engang lenger bankers i Real Madrid. I går kveld viste han at foten fortsatt fungerer da han la på til 2-0 som som innbytter mot Real Socieadad.

DEN SISTE? David Beckham depper etter nederlaget for Portugal i sommer.