Beckham tror han rekker VM

Forfallene blant Sven Gøran Erikssons utvalgte er mange, men nå får han en etterlengtet nyhet.

Kieron Dyer og Steven Gerrard er høyst tvilsomme VM-deltagere for England, og skadeproblemene har stått i kø for Sven Gøran Eriksson.

Dyer fikk ødelagt bånd i kneet etter en grusom tackling i avslutningskampen mot Southampton på lørdag. Gerrard hinket av banen i Liverpools siste kamp mot Ipswich, og har slitt med en skade i lang tid. Nå er han hos en spesialist i Belgia for å få svar på om han må under kniven med en gang, eller om han kan vente til etter VM.

- Jeg blir veldig overrasket om han rekker VM, sier Liverpoolmanager Gerard Houllier til BBC.

Eriksson har allerede innkalt Danny Murphy og Trevor Sinclair til troppen som er på vei til Dubai for å forberede seg til VM. Men alt er ikke bare svart for Svennis. David Beckham har virkelig fått troen på at han kan rekke sluttspillet.

- Jeg løp for første gang for to dager siden. Det kjennes bra, litt sårt, men det er tre uker igjen så det kommer ikke til å være noe problem, sier han til BBC.

Jeg satser på å spille åpningskampen, sa Beckham. Den går mot Sverige 2. juni.

- Det er opp til meg å komme i form, slanke meg litt, jeg har lagt på meg nesten tre og et halvt kilo, og gjøre det bra i VM.

- Det engelske støtteapparatet har ikke sett foten min enda, men fokene i Manchester United er veldig fornøyde. Det har gått fem uker og jeg løper allerede. Det går opp og ned, men det går bra.

Og det er gode nyheter for skaderammede England.

Kaptein Beckham snakker med pressen før landslagets avreise til Dubai i dag.