Beckham tror ikke Eriksson tar over Real Madrid

Ronaldo, Figo, Zidane, Carlos, Becham, Raul og Owen uten trener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jose Antonio Camacho trakk seg i går som Real Madrid-manager etter den elendige sesongstarten. For når du disponerer spillere som Ronaldo, Figo, Zidane, Carlos, Becham, Raoul, Owen - for å nevne noen - er kravet om suksess ufravikelig. Keepertrener Mariano Garcia Remon tar over sjefsstolen, men rykter sier at Sven-Göran Eriksson skal være Reals førstevalg til å erstatte Camacho. Og det til tross for at Real Madrid-president Florentino Perez hevder Garcia Remon vil ha ansvaret ut sesongen. David Becham er ikke overrasket over at navnet til den engelsk landslagssjefen dukker opp.

- Glimrende manager

- Sven er en glimrende manager og har i de siste årene blitt linket til mange klubber, og det kommer til å fortsette, sier Becham ifølge SkySports.

Likevel konkluderer den engelske landslagskapteinen slik:

- Men han er Englands landslagssjef, og etter det jeg kjenner til, vil han fortsette med det, sier Becham.

Becham avviser uro

Camacho ga denne begrunnelsen for at han i går leverte sin avskjedssøknad:

- Jeg har min måte å jobbe på og jeg så ikke noe igjen av det på banen. Jeg fortalte presidenten at jeg ikke trodde jeg kunne forandre på dette i nær framtid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.