Beckham tror ikke Eriksson tar over Real Madrid

Ronaldo, Figo, Zidane, Carlos, Becham, Raul og Owen uten trener.

Jose Antonio Camacho trakk seg i går som Real Madrid-manager etter den elendige sesongstarten. For når du disponerer spillere som Ronaldo, Figo, Zidane, Carlos, Becham, Raoul, Owen - for å nevne noen - er kravet om suksess ufravikelig. Keepertrener Mariano Garcia Remon tar over sjefsstolen, men rykter sier at Sven-Göran Eriksson skal være Reals førstevalg til å erstatte Camacho. Og det til tross for at Real Madrid-president Florentino Perez hevder Garcia Remon vil ha ansvaret ut sesongen. David Becham er ikke overrasket over at navnet til den engelsk landslagssjefen dukker opp.

- Glimrende manager

- Sven er en glimrende manager og har i de siste årene blitt linket til mange klubber, og det kommer til å fortsette, sier Becham ifølge SkySports.

Likevel konkluderer den engelske landslagskapteinen slik:

- Men han er Englands landslagssjef, og etter det jeg kjenner til, vil han fortsette med det, sier Becham.

Becham avviser uro

Camacho ga denne begrunnelsen for at han i går leverte sin avskjedssøknad:

- Jeg har min måte å jobbe på og jeg så ikke noe igjen av det på banen. Jeg fortalte presidenten at jeg ikke trodde jeg kunne forandre på dette i nær framtid.

Etter søndagens tap ligger Real Madrid på åttende plass i Primera Liga. Men resultatene alene skal ikke være hele årsaken til at Camacho nå går av. Han valgte å starte med Michael Owen på topp mot Espanyol, istedenfor stjernespissen Raul, og dermed var ragnarok i gang. Fernando Morientes, Guti og Roberto Carlos skal alle ha klaget til presidenten over at Owen var på laget, selv om det er ni måneder siden Raul sist scoret på Santiago Bernabeu.

- Etter det jeg kjenner til, var forholdet mellom spillerne og Camacho veldig bra. Han var en god manager og jeg er sikker på at spillerne ikke hadde problemer med ham, sier Becham ifølge SkySports.

<B>TROR ERIKSSON BLIR:</B> David Becham tror Sven-Göran Eriksson fortsatt vil lede det engelske landslaget.