Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham tror ikke han spiller før i november

Kan få VM-rolle for England likevel.

KOSER SEG PÅ KAMP: David Beckham må ta det med ro i noen måneder til. Her er han på basketkamp mellom LA Lakers og Oklahoma City Thunder for en uke siden. Foto: Andrew Gombert, EPA/Scanpix
KOSER SEG PÅ KAMP: David Beckham må ta det med ro i noen måneder til. Her er han på basketkamp mellom LA Lakers og Oklahoma City Thunder for en uke siden. Foto: Andrew Gombert, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

David Beckham tror ikke han er tilbake på fotballbanen før i november etter akillesskaden som knuste superstjernens VM-drøm.

Beckham pådro seg skaden i mars mens han var leid ut til Milan. Han ble operert i Finland, og det ble raskt konkludert at han ikke ville rekke VM-sluttspillet, som starter 11. juni. Ifølge Beckham selv er han ikke tilbake for fullt før om cirka et halvt år.

- Jeg kommer ikke til å løpe noe de neste tre månedene, så jeg kommer sannsynligvis til å spille igjen i november, sier Beckham i et videointervju på abc.com.

Los Angeles Galaxy-spilleren startet rehabiliteringen for ti dager siden.

- Jeg ønsker å presse på, men med en slik skade kan man ikke gjøre det. Man må bare vente til den blir leget, sier Beckham til mlsnet.com.

- Akkurat nå gjelder det å få tilbake bevegelsen i ankelen og senene, forteller han.

Selv om «Becks» ikke får spille i VM, kan det være at 34-åringen likevel blir med i Englands støtteapparat under sluttspillet.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!