Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham trosser ankelskade og spiller MLS-finalen

- Kommer til å være glemt fem minutter ut i kampen.

TROSSER SKADE: David Beckham (t.h.) sliter med en ankelskade, men trosser smertene og spiller søndagens MLS-finale mot Real Salt Lake. Lagkamerat og tidligere kritiker, Landon Donovan (t.h.), lovpriser engelskmannen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Kevin P. Casey
TROSSER SKADE: David Beckham (t.h.) sliter med en ankelskade, men trosser smertene og spiller søndagens MLS-finale mot Real Salt Lake. Lagkamerat og tidligere kritiker, Landon Donovan (t.h.), lovpriser engelskmannen.Foto: SCANPIX/AP Photo/Kevin P. Casey Vis mer

|||David Beckham sliter med en skade i den høyre ankelen, men lover å spille MLS-finalen for Los Angeles Galaxy.

Den engelske fotballstjernen lovprises av lagkameratene og får mye av æren for at klubben har nådd finalen mot Real Salt Lake. Den spilles søndag, og fansen har fryktet at Beckham ikke kan spille.

Men det tilbakeviser engelskmannen.

- Det har helt klart vært frustrerende, men jeg er sikker på at det går bra på søndag. Det kommer definitivt til å være bra søndag, sier han.

- Etter fem eller ti minutter av kampen er jeg helt sikker på at jeg har glemt skaden, legger han til.

Lovprises av kritikeren

Galaxy har ikke vunnet MLS siden 2005. Med Beckham og Landon Donovan i storform er håpet nå stort i englenes by.

Donovan trekker fram stabiliteten som kom med trener Bruce Arena som den viktigste grunnen til suksessen, og har lagkamerat Beckham på annenplass.

- David har valgt å være en mann og han vil gjøre laget suksessfullt. Uten ham hadde vi ikke vært der vi er. Vi kan si hva vi vil, men sånn er det bare. Han har vært utrolig, sier Donovan.

Det er en kontrast til hvordan forholdet mellom de to var for kort tid siden. I en bok langet Donovan ut mot Beckham og slo fast at han ikke var en god lagkamerat.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media