Beckham trues med sparken

- Flytt til Manchester og slutt å gå på kjendisfester: Det er Manchester United-manager Alex Fergusons krav til David Beckham.

Blir ikke kravene innfridd, er det over og ut for Beckham i United.

Manchester Uniteds styreformann Martin Edwards skal i kontraktsforhandlinger med Beckham i neste uke. Klubben er forberedt på å doble lønna hans fra 350 000 kroner til svimlende 700 000 kroner i uka. Dette vil sende stjernespilleren til topps på Uniteds lønnsskala sammen med midtbanekollega Roy Keane.

Men United øker ikke lønna sånn helt uten videre. Sir Alex er grundig lei Beckhams oppførsel.

Episoden som satte Beckham på tribunen i toppoppgjøret mot Leeds for halvannen uke siden, fikk det til å koke over for Ferguson. Før Leeds kampen droppet Beckham en trening med lagkameratene. Det bør han neppe gjøre igjen.

Ifølge den engelske avisa The Sun setter Sir Alex følgende krav til United-stjernen.

  • David Beckham må forlate hjemmet i Hertfordshire ved London og flytte til Manchester.
  • Beckham må slutte å fly på kjendis- og premierefester i London og heller konsentrere seg fullt og helt om fotballen.

Hvis ikke Ferguson får gjennom kravene skal han være forberedt på å selge stjernespilleren.

På gårsdagens pressekonferanse i forbindelse med dagens Champions League-oppgjør mellom Manchester United og franske Bordeaux var Ferguson ordknapp når det ble stilt spørsmål om Beckham.

- Han spiller kanskje i midten, på venstrekanten. Eller kanskje han ikke spiller i det hele tatt, sa Ferguson ifølge Aftonbladet.

MÅ SKILLE LAG? Slike jubelscener med David Beckham og Dwight Yorke kan det bli slutt på, hvis ikke Beckham oppfyller Sir Alex`krav.