Beckham truffet av mynt

Og spiste eple som Atletico-fansen kastet på ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): David Beckham slapp tross alt heldig unna da Real slo byrivalen Atletico 3-0 lørdag.

Etter at Antonio Lopez ble utvist da han lagde straffe mot Raul, tippet det over for flere av Atletio-supporterne på tribunen. Og det var ikke bare ukvemsordene som haglet. David Beckham ble truffet av en mynt - men det kunne gått mye verre:

- Du venter på en måte på at noe skal treffe deg ute i hjørnene. Heldigvis for meg, var det verste som skjedde at jeg ble truffet av en mynt i skulderen, forteller England-kapteinen til The Sun.

Beckham forsøkte å avvæpne Atletico-fansen ved å bite i et surt eple som ble kastet etter ham.

- Jeg tok en bit av et eple, men spyttet det ut for sikkerhets skyld, sier han.

Reals brasilianske venstreback Roberto Carlos ble utsatt for rasistiske tilrop.

Landsmannen Ronaldo scoret på straffesparket Raul lagde, og rakk også en scoring til før han ble liggende skadd på overtid. Bilder fra stadion viser Beckham som kneler ved siden av spissen mens han roper til Atletico-supporterne.

Ifølge The Sun måtte han beskytte den skadde lagkameraten mot flere objekter fra tribunen på Atleticos hjemmebane Estadio Vicente Caldersn.

Onsdag spiller Rosenborg mot Real Madrid på Santiago Bernabeu.

SINT PÅ FANSEN: Beckham henvender seg til Atletico-fansen mens han og Robinho (t.h.) beskytter den skadde lagkameraten Ronaldo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer