Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham tviler

Superstjernen snakker om å forlate Manchester United.

David Beckham snakker nå om å forlate Manchester United - og det er aller første gang stjernen tar opp dette teamet.

- Jeg har kontrakt med Manchester United to eller tre år til. Så lenge klubben vil ha meg, blir jeg, men jeg har aldri sagt at jeg alltid kommer til å spille i United, og jeg har heller ikke sagt at jeg kommer til å ende karrieren min i den klubben, sier Beckham i et intervju med Los Angeles Times.

United-stjernen sa dette etter at klubben har bekreftet at både spanske og italienske klubber er kommet med offisielle forespørsler om ham, og det er derfor nesten sikkert at Alex Ferguson og United kommer til å selge stjernespilleren sin.

Manchester United har verdsatt Beckham til 50 millioner dollar (350 millioner kroner), og mange klubber mener det er en for høy pris å betale for den engelske landslagskapteinen, men likevel er flere klubber med i kampen om å sikre seg underskriften hans, blant dem både Real Madrid og Barcelona i spansk fotball.

(NTB-AFP)

LÆRER BECKS:</B> David Beckham var på fotballskole i California i helga. I regi av støvelsponsoren, som også spytter penger i Real Madrid-kassa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media