Beckham ute - Teddy inn?

David Beckham hinket av banen mot Tyskland i går, og spiller ikke mot Finland på onsdag. Nå håper midlertidig England-manager Howard Wilkinson å få med Beckhams United-kollega Teddy Sheringham.

Howard Wilkinson, som tar seg av England inntil Kevin Keegans erstatter er funnet, har snakket med Uniteds assisterende manager Steve McLaren. Nå vil han ha tak i sjefen sjøl, Sir Alex Ferguson for å forhøre seg om den 34 år gamle spissen.

- Jeg håper å få med Teddy, men ingenting er sikkert ennå, sier Wilkinson ifølge Sportinglife.

Wilkinson er teknisk direktør i det engelske fotballforbundet. Han steppet også inn fra Glenn Hoddle forlot stillingen til Kevin Keegan ble ansatt.

- Å være i den posisjonen igjen, med så mange likhetstrekk, er helt uvirkelig, sier Wilkinson.

Han sier at han ikke fikk inntrykk av at Keegan var i nærheten av å trekke seg da de to snakket sammen fredag og lørdag.

- Men jeg har vært her før, og oppgaven min er enkel: Jeg har tre dager og to treninger på meg til å plukke ut et lag, finne en måte å spille på, og å oppnå et resultat, sier han til Sportinglife.

Også Steven Gerrard er uaktuell på grunn av skade. Paul Scholes, Graeme Le Saux og Gary Neville er usikre.

UTE - OG INN? David Beckham (t.v.) er skadd og spiller ikke for England mot Finland i Helsinki onsdag. United-kollega Teddy Sheringham er aktuell som ny mann i troppen.