Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham ute - Teddy inn?

David Beckham hinket av banen mot Tyskland i går, og spiller ikke mot Finland på onsdag. Nå håper midlertidig England-manager Howard Wilkinson å få med Beckhams United-kollega Teddy Sheringham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Howard Wilkinson, som tar seg av England inntil Kevin Keegans erstatter er funnet, har snakket med Uniteds assisterende manager Steve McLaren. Nå vil han ha tak i sjefen sjøl, Sir Alex Ferguson for å forhøre seg om den 34 år gamle spissen.

- Jeg håper å få med Teddy, men ingenting er sikkert ennå, sier Wilkinson ifølge Sportinglife.

Wilkinson er teknisk direktør i det engelske fotballforbundet. Han steppet også inn fra Glenn Hoddle forlot stillingen til Kevin Keegan ble ansatt.

- Å være i den posisjonen igjen, med så mange likhetstrekk, er helt uvirkelig, sier Wilkinson.

Han sier at han ikke fikk inntrykk av at Keegan var i nærheten av å trekke seg da de to snakket sammen fredag og lørdag.

- Men jeg har vært her før, og oppgaven min er enkel: Jeg har tre dager og to treninger på meg til å plukke ut et lag, finne en måte å spille på, og å oppnå et resultat, sier han til Sportinglife.

Også Steven Gerrard er uaktuell på grunn av skade. Paul Scholes, Graeme Le Saux og Gary Neville er usikre.

UTE - OG INN? David Beckham (t.v.) er skadd og spiller ikke for England mot Finland i Helsinki onsdag. United-kollega Teddy Sheringham er aktuell som ny mann i troppen.