Beckham utvist for klapping

Tok en Rooney.

(Dagbladet.no): David Beckham klarte ikke å dy seg mot Valencia i går kveld. Da England-kapteinen fikk et gult kort gjorde han akkurat som Wayne Rooney mot Villeareal i Champions League.

Han applauderte dommeren Arturo Dauden Ibanez sarkastisk.

Dommeren dro dermed opp det andre gule - og Beckham ble sendt av banen med rødt.

Gravesen angrer ikke

Akkurat som Rooney, Manchester United-spissen som stadig må roes ned når Beckham er sjefen hans på det engelske landslaget.

Real tapte 1-2 mot Valencia, og som om ikke Beckhams utvisning var nok måtte også Thomas Gravesen rusle av banen.

Den danske midtbanespilleren ble utvist fem minutter etter at han kom på banen som innbytter. Gravesen taklet Vicente bakfra - med vilje.

- Det var en kontring, og jeg måtte ta ham ned. Jeg angrer ikke og ville gjort det igjen hvis jeg måtte, sier Gravesen ifølge The Sun.

KLAPP, KLAPP: David Beckham i det sarkastiske hjørnet for Real Madrid. Mot Rosenborg var han i det fantastiske. Foto: Scanpix/Epa
KLAPP, KLAPP: David Beckham i det sarkastiske hjørnet for Real Madrid. Mot Rosenborg var han i det fantastiske. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Real-trener Vanderlei Luxemburgo fortviler etter kampen. Mest fordi laget tapte, han tør foreløpig ikke refse de utviste spillerne.

- Jeg var ikke ved siden av Beckham på banen, så jeg kan ikke si hva han gjorde. Og Gravesens var en takling bakfra. Jeg liker ikke å klage på dommere, sier Luxemburgo.

England-rekord i røde kort

For Beckhams del av utvisningen den sjette i karrieren. Den første kom i Frankrike-VM i 1998, da han sparket etter argentinske Diego Simeone.

Da Beckham ble utvist for Østerrike i VM-kvaliken i høst ble han den første som har fått rødt kort to ganger i den engelske landslagstrøya.

Ifølge The Times er Beckhams spanskkunnskaper veldig begrensete. Men i tillegg til klappingen skal dommer Ibanez\' ha fått noen kraftige gloser etter utvisningen.

Med gårsdagens tap falt Real Madrid til 3. plass på tabellen.

Zinedine Zidane bommet en straffe for hvittrøyene før Ruben Baraja ga Valencia ledelsen. Raul utliknet, men David Villa sikret John Carews tidligere klubb seieren.

HER GÅR GRAVESEN: David Beckham ser Thomas Gravesen ble sendt av banen etter 83 minutter mot Valencia. Fem minutter etter ble han selv utvist.
HØR HER, DOMMER: Roberto Carlos klager over det andre røde kortet.