Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Beckham vant homo-kåring

David Beckham har ikke bare draget på jentene. Han topper også homsenes fotballkåring. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Manchester United-stjernen har blitt kåret til vinner av «lyst-lista» til GSFN, de homofile fotballsupporternes nettverk i England, melder Guardian.

For en gangs skyld må Beckham finne seg i å dele rampelyset med en annen fotballspiller. Leeds' Alan Smith havnet på førsteplass sammen med Beckham.

Southampton-spiss James Beattie ble tredjemann, mens Liverpools Michael Owen tok fjerdeplassen da 500 homser stemte fram de peneste gutta i Premier League.

Liverpool ble samtidig kåret til det mest sexy laget, mens Arsenal fikk prisen som det styggeste laget. I tillegg var Arsenals midtbanespiller Ray Parlour uheldig og ble kåret til den minst attraktive fotballspilleren i England.

- Beckham vant fordi han er så homo-vennlig. Smith er veldig aggressiv, men jeg tror det var sveisen hans som dro ham opp på lista, sier Darryl Telles i GFSN.

Boro kjøper Flo-kompis

Toré Andre Flo får ikke nyte godt av Allan Johnstons innlegg denne sesongen. 27-åringen selges til Middlesbrough. Den skotske landslagvingen kom fra Sunderland i fjor sommer, uten å blir en kjempesuksess på Ibrox. Nå har Rangers-manager Dick Advokaat akseptert et bud på 13 mill. kroner for 27-åringen.

- Nå er det opp til Allan å bli endige om sine personlige bestingelser, sie Rangers-formann David Murray til skotske Daily Star.

PSG avviser Robert-salg

Newcastle har med pomp og prakt annosert at de har kjøpt Laurent Robert, men ifølge franske Paris Saint Germain er ikke salget sluttført. Klubbene skal være enige om 130 mill. kroner i overgangssum for 26-åringen, men fortsatt gjenstår noe. - Vi forhandler fortsatt og Lauren Robert er nå i Paris, ikke i England, sier en PSG-talsmann. Ifølge Newcastle-manager Bobby Robson likner franskmannen på Ryan Giggs og John Barnes i spillestil, pluss at han scorer mål.

Fulham kjøper endelig

Jean Tigana fikk ikke John Arne Riise, men har mer hell med Lyons Steed Malbranque. Den belgiskfødte 21-åringen koster 60 mill. kroner. Midtbanespilleren blir offisielt Fulham-spiller når han blir enig med engelskmennene om lønnsbetingelsene.

Arsenal-keeper til Italia

Alex Manninger er degradert til tredjekeeper i Arsenal etter kjøpet av Ipswichs Richard Wright. Nå kan han bli solgt til italienske Fiorientina. 24-åringen reiser til Italia i morgen for de medisinske undersøkelsene hos Serie A-klubben. Østerrikeren kom til Arsenal fra Casino Graz i 1997, men har bare spilt 63 kamper for londonklubben.

Celtic vil ha Hartson

Ifølge flere engelske aviser er de skotske ligamestrene Celtic ute etter Coventry-spiss John Hartson. Den tidligere Wimbledon-, West Ham- og Arsenal-angriperen er priset til 91 mill. kroner. Også Leicester-kaptein Matt Elliott skal stå høyt på ønskelista til Celtic-manager Martin O'Neill.

Gazza tilbake på banen

Paul Gascogine var på klinikk for alkoholproblemer i sommer, og i går kom han inn som innbytter da Everton slo Preston 3-1 i en treningskamp. Men ifølge manager Walter Smith er det lenge før 33-åringen er klar for Premier League. - Han må fortsette å trene hardt før han er klar. Men mottakelsen han fikk var flott. Han er glad for det, og jeg synes det er viktig, sier Smith.

<B>FAVORITT:</B> Leeds' Alan Smith har sjarmert de britiske homsene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media